Minaliy Kızlar transferimin 9. Günü bugün. Biraz önce dayanamadım kan verdim. Bana dua edin nolur çok heyecanlıyım.
Zehragniken Minaliy yaa çok yeni daha gözün aydın 🤩🤩🤩 inşallah igenin yan etkisi değildir 2 gun sonra yine kan ver
Alyaaam Minaliy 5 üzeri pozitif kabul ediliyor bide siz baya erken tahlil yapmışsınz bence pozitif 😍😍
Haticeky Minaliy bende bugun ovitrelle 12. Gunumde 15.1 ile pozitif oldugumu ogrendim.erken bakinca dusuk degerleri gormek beklenen bisey zaten hayirli olsun 😊
Minaliy Zehragniken çatlatma iğnesi olmadım bu ay canım. Dondurulmuş embriyoydu. Sevinemedim valla 2 kez dış gebelik geçirdim ikisinide aynı değerde öğrendim çok korkuyorum.
mucizeninannesi2022 Zehragniken ne iğnesi ben taze transferim çatlatma iğnesi felan olunmuyor hamile bariz ama dış gebelik olabilir
Zehragniken Minaliy dua et canım yarın veya pazartesi yine kan ver inşallah sağ salim alırsın kucağına
Alparslannannesi Minaliy Rabbimin izniyle pozitif olur canım ama sen tam transferin 15.ci günü tekrar kan ver umudun mutluluk olsun 🥰 2 gün de bir kan vermek seni yorar sakin verme bekle sabret onca zaman sabretmesşsin şimdi biraz daha sabred olucak insaAllah 🤲♥️