Miss Deletedmom15257 Allah im sağlık şifa versin yuvana bebeğinle dön insallah bu günler geçer buyur sağlıkla inşallahhhh🙏
deletedmom209 Deletedmom15257 yaa teyzesinin fındık faresi oo eve gelcek bizde çeyrek takcaz ona ( cimri teyze)
Zeynepnacar Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına, iyileşecek inşallah annesi. Kuzularımız çok güçlü Allahın izniyle 💜
Deletedmom35 Deletedmom15257 başından beri hep yanındaydım dualarımla ve hep yanındayım canım sağ sağlim kucağına alacaksın çünkü ikinizde çok güçlüsünüz Allah yardımcınız olsun güzel haberleri ben dahil çoğu kişi bekliyor prensesi ve seni çok öpüyorum 😘❤️🙏🏻💐
Deletedmom15257 Deletedmom35 canım.benim.evet burda cokkk ışık ilk günden beri yanımda destek verdiler moral verdiler hepinizden allah razı olsun inşallah herkes sağ salim alır bebisini kucağına sende yavrunu analı babalı büyturrsün insallahhh
Ozgemir05 Amin canım benim Rabbim sana bağışlasın çocuğunu sağ salim çocuğun ve kocanla evine gidersin inşaallah
Helino Deletedmom15257 güzel allahım bebeğini 99 isminden birine bağışlasın dilerim...biran önce kavuşun 🙏
Samiysfmrym Deletedmom15257 tez zamanda sag salim evine neşe huzur şenlik getirsin minik melek inşAllah 🙏❤️
Deletedmom15257 caglademir benim.bi gece birden leke geldi 4 gun yatis yaptılar eve taburcu etti test çekmeden ve ultrasyona bakmadan eve gittiğin gün suyum.geldi
Selcannnn Deletedmom15257 canım benim rabbim ikinizinde yardimcisi olsun dualarım sizinle Allah evladinla yuvana dönmeyi nasip etsin insallah ❤❤
Seresozge Deletedmom15257 hikayeni ağlayarak okudum. Allah sana sabır güç versin. Bebeğine de can versin inşallah prenses hayata tutunsun 😊 45 gün geçmiş kocaman olmuş sayılır. Bol bol dua et🙏
deletedmom209 Deletedmom15257 ya niye öyle diyon iyi işte fındık faresi oo çıkacak eve gelecek gelinliğini görcez biz onun