Mom89 Havvam kuzum benim.prensesimde 3 ay ay kaldı şimdi 4 aylık şükürler olsun geçti o kötü dönem bu postu ben açmıştım insallah srndr abkanda butun hamileler zamaninda saglikla alsin kucagina minikleri insallah
Mom89 Fadiiiik Dtuba savasti ve kzandik sukurler olsun simdi kucağımda 4 aylik oldu bile şükürler olsun oyun oynuyoruz teyzeler inşallah sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza
Alper Mom89 Cok wukur canim..Buraya yeni katildimda swnin hikayen ne zaman yazilmiw bilemedim o yuzden sordum..Wimdi hak aylik ve ya kac yawinda ??❤
Zlmdemir Mom86 çok teşekkür ederim canım allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin.bize güç oluyor aslında allah razı olsun Serap.çok etkileyici bir hikaye rabbim hiç kimseye yaşatmasın ama inşallah bebeğini sağsalim alıp gitmiştir evine😔
[silindi] Deletedmom15257 Allah ‘ın bir mucizesi olsun ve herşey birden süper iyiye dönüp bebeğin sağlıkla o küvezden çıkıp annesinin yanına gelsin 🤲😢
Mom86 Dilanserdar Mlkemrecre 1Tecrubesizannee [silindi] Zlmdemir mrb arkadaslar bu hikaye benimve minik savaşçım mucizem Arven Milamin GECMISIYDI cok sukur dogali 1 yil oldu suan 9 aylık cok sukur durumu iyi dualarınız icin allah razi olsun ben umut olsun diye bi kac arkadasi etiketledim gordukce etiketlicem guc olsun umut olsun diye bu arada bizde şimdi durumlar hastalaandik :( atesimiz cikiyor soğuk almışız
Mlkemrecre Deletedmom15257 Allah yardımcınız olsun canm inşAllah tez vakitte cennet kokulu yawrjna kavuşursun Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin ..