Mgsrcn Deletedmom15257 Inşallah saglikla kucağınıza aldığınız gunu gorceksiniz Rabbim yaninizda olsun iyi dusunun iyi olsun 🙏🙏
Deletedmom15257 Mgsrcn çok şükür kucağıma aldım taburcu olduk 1 aydan fazladır cnm allah razi olsun 🤗😘
melkebtt Deletedmom15257 Allah en kısa sürede sıfa versin.. allah sizede sabır versin.. minik melek insaallah sağlıgina kavusur ve evine gelir.. allah yardimciniz olsun ❤️
Deletedmom15257 melkebtt saol cnm çok şükür 1 aydan fazladır evdeyiz şükürler olsun 🤗😘allah razi olsun
Deletedmom15257 Cansutkbs canim idraryolu enfeksiyonundan dolayı suyum geldi 3 ay kuveste kaldı şükürler olsun 1 aydır evdeyiz t3davi altında bir iç rahatsızlığı var okadar 😍
Tubaeyvzz Deletedmom15257 dualarımız senin ve meliğinle Rabbim sağ sağlım sana kavuştursun güzel yavrunu
Tubaeyvzz Deletedmom15257 ayyy çok sevindim yaaa şuan bunu duyduğuma nasıl sevindim sana anlatamam benim yerime op çok yavrunu Allah dana bağışlamış ne mükemmel bi bağış ne imkansız bi tarif gözün aydın diyim artık Rabbim uzun ömürler nasip etsin ❤❤❤❤❤