Deletedmom15257 Bende yazmak istedim zorda olsa ve uzunda olsa2 .. insalah kızımı kucağıma aldığım zamanda o mutluluğu paylaşacam😍 24 haftada başladı herşey bi gece kahve akıntıyla doktora gittim erken dogum riskim var diyip yatis verdi 4 gun yattım taburcu etti ultrasyona ve testlere bakmadan ama akıntı durmuştu eve gittiğin günün akşamı birden nişan geldi hemen ardından suyum geldi 4 ic camasir değiştim ama devam ediyordu doktoru arayıp söylediğimde izinde olduğunu suyumunbacaklarimdan indiginde doktira gitmem gerektiğini söyledi ama onu dinlemeyip doktora gittim hemen altan baktı 1 buçuk santim açılma ve suyunun geldiğini soylefi özel hastane olduğu için bebegin dogdugund doğduğundaa Doğduğunda öleceğini söyledi hemen orda çıkışını yapıp başka şehire özel arada fakülte hastanesine gittim altan muayne ve bir-çok test çekildi orda sa aynısı şöylendi ama tek fark kuvest vardı orda o biraz rahatlattı suyum 8 mm kalmıştı hastaneye gittiğimde 10 gun yatışın yapıldı hergun azar azar geldi 14 temuz günü uktrasyonda prof. Bana bebegin 2 hafta geride olduğunu eğer digurmasam banada zarar vereceğini yasama şansinin doğduğunda da olmicagini söyledi çünkü besindamarinda sıkıntı vardı gelişmiyor gerileme oluyordu bana karar vermem gerektiğini söyledi doğumlu tekrar tedavimi dedi suyu tamamen bitmişti 👌 vee..ben doğumu istedim normal olsun dedim 25+3 haftalık olmuştu o gün hemen suni şancı verildi hastaneye 1 buçuk santimle yatışın yapıldı ama o gun acilmam 0 olmuştu sansizlik başta birşey yoktu saatler ilerledikçe sancibasmayabasladi erken doğum olduğu için rahim kasılmalara hazır degildi diye acılmam çok yavaş ilerledi saat 2 'de şancı verildi gece 3 te yeni 2 cm olmuştu ben yürüyorum bağırıyorum doktor uzanmamış izin vermiyirdu ve o an bulantı kusma oldu fakülte olduğu için habire asistan doktor ve hemşireler altan muayne ediyordu beni o mahfetti artık yastıği azima alip bağırıyor ısırıyordum ağrıdan hastanenin örtüsünü yırttım annem ve eşim başımda ağlıyordu o derece kötü bi gece geçirdim sabah 6 gibi gene baktilar halen 2 dediler cunku açılmıyordu hemen serum taktılar saat 4 te kadar koridorda şancı cektim en son bi anda sancim durdu doktira söyledim ve gelip baktı 4 bucuk santim hemen diğer doktorları asistanları çocuk doktorunu ve yeni dogan grubunu çağırdı içerde 50 kişi toplandı hazırlık yapmaya benide yatağa aldılar o an 4 doktor altan açmaya calistilar rahimi ikin dediler 3-4 defa serum taktılar elleri canımı çok yaktı bebegin başı görünüyor 5 fi ya seni odaya alcaz dediler onlar kalktıkları gibi bana ıkınma hissi hemen geldi ve ben kendimi tutamadım ikindim onlar bana bagiriyo ıkınma sakin diye tabi bende bağırdım siz başta ikin dediniz beni bu hale getirdiniz şimdi ıkınma diyorsunuz dedim ve ikindim bebegin basi çıktı hemen beni sedyeye alıp doğumhanede koydular ve 5 kisi karsimda 2 kisi sagda 2 kisi solda baslafilar biri karnima basiyo biri ikinma fersi veriyo biri serum takiyo 10 kisi kuves onunde 5 kisi bevegi bekliyor bende 1 hemsireye kirktugumu bebeğimin sesi gelmese o an ben olacam dedim lütfen kulağımı gözümü kapat dedim oda yapti bebek çok zir doğdu içeri girdigim gibi sancim durdu ıkınmak durdu o anbebek benimyuzumden olcakti karnına bastılar şancı taktılar hızlandırdılar ben 2 gun yemek yetmemiştim o gücüm yoktu benim doktor eliyle bebeği çekti 10 ıkınmada bebeğim doğdu ve bi anda kedi sesi gibi küçük bir ses sonra birden kesildi ben ona bakamadım çünkü 710 gr 28 santim küçücük bir bebek dogdu. Onu hemen içeri aldılar hepsi basında kuveste alıp çıkardılar tam cikardiklarizaman sadece bi defa kapıdayım donup baktim sadece küçücük bi erik kafa gördüm saçı siyah o an iste dünyam yıkıldı o an için gitti parçalansın .. vee o zamanda bebegin eşi çıkmıyordu onu çıkarmak için cokk uğraştılar o bebektende zor oldu herşey tamamlandı bebi sekteye alıp odama götürdüler iste yine icim parçalandı bebeğim ne karnimda ne kolumda nede kucagimdaydi en uzaklarda ölümle savaşıyordu eksiktim . Yalnızdım.. eşime sarılıp ondan güç aldım Allah kimseye evlat acısı yasatmasin cokkkkk zor onu koklamamak görmemek öpememek hissetmemek... 46 gun oldu doğalı onu çok göremiyorum durumu halen riskli ama ilk günkü riski azcık azalmış solunuma bağlı halen kilo alımı yok çünkü beslenmede sıkıntı cekiyor.. bizimde böyle doğum hikayemiz teyzeleri benim prensesime dua edin ulaşsın evine gelsin 🙇♀️Allah hepinizden razı olsun..😘
Zuhal2205 Deletedmom15257 bu hikayeyi bekliyodum. Sesli bi şekilde soluksuz okudumm inan.. neler yaşamışsınız öyle. Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aysegul30 Deletedmom15257 canim benim insallah tez zaman da evine döner minik mucizen Rabbim yardimci olsun insallah sanada bebeginede🙏🏻
ikarus Deletedmom15257 Allah yardımcısı olsun, bence şimdiden çok güçlü bir kızınız var. Bunun da üstesinden gelecek inşallah..
Deletedmom15257 Zuhal2205 uzun olmasın diye kisaltmayada çalıştım dahasi da var bu kadar yazabildim 😘
Esenn Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bilirim o bekleyişleri. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi. Acısını göstermesin.Dirayetli ol bol bol dua et o seni hissediyor. Sen güçlü ve çok özel bir annesin bunu sakın unutma. Dualarım seninle..🙏
Deletedmom15257 Esenn 😍😘tesekur ederim cnm benim saol.allah razı olsun güçlüyüm kızım için dahada güçlü olcam bu benim imtihanım inşallah iyi geçecek
Seraph Deletedmom15257 süpersin pozitifliği hep daim olsun miniğinde pozitifliğin ve Allah’ın sayesinde hayata tutunuyor güzel günlerini görelim bebişlerimizin
cyln9001 Hiç üzülme Allah'ım a dua et hayatta ve yaşıyor yasayacakta senin dimdik ayakta durman gerekiyor biliyo musun sen ne kadar iyi ve mutluysan oda o kadar mutlu alabiliyorsan babasıyla beraber bol bol vücuduna yatır çıplak bı şekilde Rabb'im sizinle olsun
Deletedmom15257 Zuhal2205 mesela her 5 dk da bir altan bakmaları artık gelmeyin diyip onları odadan kovmam 😂sonra zate heosi benim arkadaşım olmuştu 😂hergun başka doktor ve asistanlar hep aynı muayeneden geçme hergun başka testler off off 🙄😂
meldan Deletedmom15257 allahim evladinisana bağislasin insalah biran önce evinize hepbirlikte dönun insalah 🙏❤
Melinarya Deletedmom15257 yaradanım yardımcısı olsun melegın inşallah güç kuvvet verirde sende kavuşursun dualarım seninle
Elfidam Deletedmom15257 allah yardimciniz olsun saglicakla ve tez zamanda bebegini kucagina alirsin insallah 😊
Deletedmom15257 Elfidam Ikosefecio Edddaaa allah raz olsun kızlar inşallah sizlerde sağ salim.alirsiniz kucağınıza hepiniz insallahhh
Hamileyim Deletedmom15257 ayy canım ya içim parçalandı inşallah bir an önce kucağına alırsın rabbim şifa versin