Babymam Fatmabulat senin yine iyi canım benim bazen oluyor heryerim kaşınıyo gece özellikle hormonlardan diyorlar artık kaşımamaya çalışıyorum 😒
Mhk Fatmabulat kaç haftalıksın ben bazen boynumu yırtacak gibi oluyorum neden acaba bende merak ediyorum karın kaşınınca çatlak diyorlar ama bu boyun kaşınmasına bende anlam veremiyorum 🤔😀
Fatmabulat Babymam Hormanlar mı bilmiyorum ama bende belki yediğim şeylerden olabilir die düşünüyordum 😯
Zynpslt Ya bu gece de benim kolllarım ve bacaklarım çok kaşındı o kadar tatlı kaşınıoki ama kıpkırmızı oldum 😒
Babymam Fatmabulat oda olabilir ama hamilelikteki genel kaşıntıları hormonlara baglıyorlar kızarıklık şişlik veya leke yoksa
MerveGulmez Safra yada karaciger kaynakli olabilirmis ,ben hamileligmde kasnmadim ama dogum yaptiktan sonra kasinmya basladim.Hamilelikte safra salgi mekanizmasi degistigi icin olabiliyormus bu ancak cok oldugunda doktora gosterilmeli.
Ahugozlu Ben de surekli kasiniyorum ya. Yuzum, kollarim, bel kenarlarim. 13+5 olduk. Bazen Cok kotu oluyorum...