babyninannesi ozel hastaneye gittim artik gitmeyede devam edicem 20hafta olsum. dogumumuda bu doktora yaptircam ins, 38 haftada sezaryanla aliyoruz dedi. kimler 38. haftada sezaryana girdi cocugun kilosu vs iyi oluyo mu
sehrengiz_8 babyninannesi 38+2 de doğum yaptım 3500 kilo 51 cm oğlum doğdu gelişim bireye özgü canım her insanın kilosu nasıl denk değilse bebeklerimiz de öyle.. 2500 üstü olması yeterli bir durum ve kiloda önemli değil ciğer gelişimi ve emme refleksinin olması önemli.
Asel2520 babyninannesi 38. Haftada sezeryan oldum bebişim 3 kilo 50 cm boyunda doğdu çok şükür bir sorun oluşmadı
Mlknur babyninannesi 38 haftalık da doğum yaptım sezeryan 3800 gr 55 cm doğdu sezeryan çok zor sakın olma dediler etraftakiler ama siz kendinize inanın gerçekten doğduğu zaman herşeyi unutuyorsunuz 😇
Lara35 babyninannesi eltim 38+5 de doğurdu 2300 gram doğdu kızı.Arkadaşım 38+2 ile doğurdu onun ki 3600 doğdu.Bana doktor 39. Haftanda alıcaz ilk gebelik olduğu için dedi..Bu bebeğin kilosu her anne adayı ve bebeği arasındaki beslenme ilişkisine bağlı.Bu forumdada kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç gram gibi konuşma konuları açılıyor bunu doğru bulmuyorum .Anne adayları zaten hassas ister istemez kıyasa girip stres oluyor..Bebeğin anne karnındaki kilosu her anne adayına özel.Doktorunuz en doğrusunu bilir zaten nts ve kontrol sonucunda karar veriyor bence içinizi ferah tutun 🙏 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿🙏
babyninannesi dogru tabi degiskenlik gosterir kilosu vs illa 38 de alicaz demediler zaten duruma gore alirlar heralde ne biliyim
babyninannesi Lara35 evet canim dogru diyorsun 38 dedi diye illa 38 de alcak degil duruma gore.degisir tabi aynen en iyisinj bilir bende.guveniyorum doktora insallah saglikla gelsin hepimizinki🙏😊
Elisa01 Banada öyle söyledi doktorum 38+2 ye gün verdi bende biraz tereddütte kaldım ama doktoruma güveniyorum bir problem olmadığını söyledi ☺️