Askiletotomsu Belki saçma bı soru oldu Bazen söylenen cinsiyet tutmuyor değişiyor Bazen çocuk bacak arasını göstermiyor vs tabi de Gitsem mi gittigime değer mi diye sorguluyorum öyle 🤷
Edadrmz Askiletotomsu ben 13.haftada öğrenmiştim canım değişmedi cinsiyeti . Bence o tamamen doktorun tecrübesiyle alakalı
annecik12 Askiletotomsu devletse söylemeni bekleyebilirler :( hatta söylemeyebilirler. Ama özelde sen sormadan söylüyorlar ki öğrenebilirsin bu haftada büyük bi ihtimalle
Sevgiertunc Askiletotomsu biz de heyecanla 14 hafta olsun diye bekledik. Kısmetse salı öğreneceğiz. Her doktor farklı bir zaman öneriyor. 🤷🏻♀️
Askiletotomsu annecik12 devlet ama cinsiyet tahmininde bulunuyor o hoca filan diye biseyler okumustum burda, gittiğim doktorla ilgili
Ssde Valla canim ben kızlarda 13 haftada öğrendim suan erkek 12 haftada öğrendim suan 18 haftalığım değişmedi bence ogrenebilirsin
Zehragniken Sevgiertunc bizde inşallah salı günü öğreneceğiz o zaman tam 14 haftalik oluyor. Siz kaç haftaliksiniz?
annecik12 Askiletotomsu o zaman söyler büyük bi ihtimalle söylemezse görememiştir bence emin olmayabilir yani .
Denizz1127 Askiletotomsu valla canım aha benim de 14+3 devlette de özelde de söylemediler bugün yine gittim kontrole ama yinne öğrenemedik o tamamıyla bebekle alakalı bizimki inatçı galiba göstermiyor
Askiletotomsu Ozge Allah bağışlasın şimdiden evladınızi size Bilemedim ki binbir kararsızlık yaşıyorum niyeyse 😅
muserref02 Askiletotomsu açıkçası bende heyecanlandım bende devlete gittim daha var dedi acaba özele mi gitsem herkes ne kadar erken öğrenmişşşşş 🥲🥲🥲 14haftalığım bende ❤️