Aslii_rc eminemre99 merhaba güzel anne adayı 🌸 Ben Altınkılıç ve Sütaş kefirlerini içiyorum her ikisi de pastörize inek sütüyle yapılıyor 🌸 süt olarak da uht her hangisi, yada günlük pastörize edilmiş Yörükoğlu sütü 🥰
Ereeen eminemre99 Kefir içmiyorum ama süt olarak atatürk orman çiftliğinin günlük sütlerinden içiyorum günlük 1 ltye yakın bitiyor. Uzun ömürlülerden iyidir diye düşünüyorum
eminemre99 Aslii_rc o zan kefir olarak Sütaş süt olarak da Yörükoğlu süt böyle bidon şeklinde beyaz yeşilli bir bidon içinde idi marketlerde görüyordum Yörükoğlu
Aslii_rc eminemre99 evet her hangi bir markette bulabilirsin 🥰 bebişlerimize şifa olsun inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah🤲🏻🌹
eminemre99 Aslii_rc Tamam canım benim inşallah amin ecmain bütün hamile herkes için inşallah sağlıkla hayırla 😘🤲
Poyrazin_annesi Vala bn bımdekı kefirden almıştm markasını bılmıom 😂 süt olarak yine bimin dost sütünü aldm ıctım hep
Ereeen eminemre99 Ankarada çoğu marketlerde ve bakkallarda var. Başka illerde var mıdır bilmiyorum. Cam şişede olduğu için ve doktorum onu tavsiye etti o yüzden onu alıyorum ama sanırım torkuda aoç ile aynı değerlerdeymiş
eminemre99 Poyrazin_annesi a a maşallah canım benim insikak suresi mi oku okuyssan dinle doğum kaastoryor diye biliyorum yasin ve Meryem süresini oku canım Allah inşallah bebeklerimizi hayırlı saglikla kucağımıza alırız nasip eyler inşallah Allah’ım ❤️