SerraveAnnesii Dişlerim hamilelikten önce sıkıntılıydı yaptıramamıştım🥲 hamileyken ağrır diye çok korktum 37.haftadayız şükür bitiriyoruz ağrı sızı olmadan 😀
Nur-01-35 Gzm23 canim tek yumurta ikizleri birbirne kan alışverişi yapabiliryorlarmis .bebeğin biri büyüdükçe büyüyor bazen biri kucuk kalıyor .eger bu akis bir bebekten bir bebeğe daha fazla görse . O yüzden hep risk var
Gzm23 Nur-01-35 Ayy riskliymiş gerçekten benlm de 21+3de detaylı ultrason da direnç artışı ve çentik saptandı hala devam ediyor doktor coraspirin de yazmdı bebeğime bir şey olmaz değil mi 😢😢😢😢
Nur-01-35 Gzm23 hic bilmediğim konu şimdi ne desem bilemiyorum ama insalah olmaz hic bir sey olmaz canım saglikla dogar
Gzm23 alcang benlm de öyle birde bende çentik ve direnç artışı var doktor ilaç vermdi valla diken üstünde bir an önce doğum olsun diye bekliyorum 32+4 üm o preeklampsi bebeğe zarar veriyor mu
alcang Gzm23 dirençle preaklampsi alakalı mı bilmiyorum ama tabi zararlı bi durum tansiyonun sürekli düzenli kontrol edilmesi lazım
Gzm23 alcang tansiyon takibi yapıyorum sürekli genelde 12/8 çıkıyor 33+3de doktor randevum var kilosu iyise bebeği alın diyeceğim o stresle yaşayamam Ben yaa