Kbraa1221 Haftamdayım kabızlık aşırı derecede ilerledi. İlaçta kullandım fayda etmedi. Ikınmaktanda korkuyorum. Faydası olcak birşey bilen yazabilirmi 🥺
Leylayz Kbraa1221 canım gebeliğin en başında beri bende de var şuan 38 haftama girecem herkese de tavsiye veririm kayısı hoşafı birtek iyi geliyor bana ayrıca hoşafı yaptıktan sonra Blender den geçirirseniz meyve suyu kıvamına gelir ve için
Deva22 Kbraa1221 ben de çok çektim düzenli olarak aktivya yoğurt yiyorum bir de doktor kabızlık için magnezyum verdi toz halinde kayısı suyunda eriterek içiyorum o ertesi güne etki ediyor çok şükür
Kbraa1221 Leylayz ilk işim olucak yapmak, dilerim çözüm olur 🥺 çok teşekkür ederim sağlıcakla kavusun yavrunuza inşallah❤️
Kbraa1221 Deva22 bunu ilk defa duydum doktoruma bende yazdırayım inşallah faydası olur🙏🏻 Çok teşekkür ederim❤️
Deva22 Kbraa1221 magnezyum kasları rahatlatıyormuş bağırsakları da rahatlatarak kabızlığı önlüyormuş gerçekten ilk gün değil ama ertesi güne hemen etki ediyor çok zor durum Allah kolaylık versin
Kbraa1221 Sinoooom bilmiyorum ıkınma riskli dedikleri için daha beter oldu durum😭 galiba bebiş büyüdükçe bağırsaklar çok fazla sıkışıyor
Kbraa1221 Deva22 ya bilmiyordum Allah razı olsun, kullanamıyordum ama hemen kullanmaya başlıcam inşallah etki eder. Çok zor gerçekten çok teşekkür ederim❤️