EmineRdvan14 Ben bı türlü tam olarak çözemedim bu konuyu devlette ücretsiz yapılıyor tamam bunu biliyorum özel kendi doktorun yaparsa ücret isteniyor mu ? Yoksa periodontolojiye yonlendirilirsek mi ücret isteniyor ben bunu çözemedim
Mercan28 EmineRdvan14 ben bugün özelde yaptırdım kendi doktorum yapmadı hastanede ultrason odasında başka doktor yaptı sonuçları doktora gösterdim en son 400 tl verdim
Reyhan35 EmineRdvan14 özelde radyoloji bakıyor canım detaylı ultrasona ve ekstra ücret ödüyorsun maalesef özelde detaylı ultrason fiyatları çok pahalı ben 500 e yaptırmıştım
Ipekkarakus0 EmineRdvan14 kendi doktoeun yapmıyor canım bazı özellerde radyoloji doktoru yapıyor onlar bi tık daha uygun ama esas organ taramayı perinatoloji uzmanları yapıyor bende bugün yaptırdım 770 tl verdim devlette de hiç bir şekilde randevu alınamıyor sacma
EmineRdvan14 Mercan28 benim bı arkadaşım var aynı doktora gidiyoruz özel de oda geçen gün yaptırdı hocanın kendisi yapmış ücret almamış
EmineRdvan14 Ipekkarakus0 devlette normal doktor için bile randevu bulanamiyor ki sasirmiyorum artık geçenlerde benim arkadaşım yaptırdı aynı doktora gidiyoruz o 2 ay önce benden hocanın kendisi yaptı para almadı dedi de o yüzden sordum aslında
Ipekkarakus0 EmineRdvan14 o bence rutin kontroldur benimde doktorum her gittiğimde beyin kalp böbrek hepsine bakıyor belki onunla karıştırmış olabilir arkadaşınız
tatlidusler Ben 800-900 civarı fiyatlar aldım henüz haftam gelmedi ama özellerde fiyatlar uçmuş. Devletten sıra da alınmıyor 🤔
Sld-kocbay EmineRdvan14 Dogru olabilir ama sadece her iki cocugumda renkli ultrosonu periontolji yaptı. Doktorum bunun sadece onların yaptıgını soyeld
Nur-01-35 Devlet hastaneleri artık yapmıyor özele yönlendiriyorlar. Eger detaylı ultrasyon istiyrlsaniz her şekilde ödeme yapmanız lazim
EmineRdvan14 Ipekkarakus0 ilerleyen haftalarda belli olur o git detaylı ultrasona gir derse oda mecbur vericek parayı 🤷
EmineRdvan14 Lulikli üniversite hastanesinin ücretli olduğunu duymuştum devlette ücretsiz ama sıra bulmak imkansız
Lulikli EmineRdvan14 kasım ayında üniversite hastahanesine 300 küsür lira vermiştim. Özeldeki gibi saatlerce anlatmıyorlar ama yeterli oluyor. Düşünüyorsanız gidebilirsiniz 😊