mink0307 Hayıelı akşamlar kızlar genişlere ne kilo aldırır hamileyken ben 24 haftalığım ilk çocuğum da fazla kilolu doğmadı 2.850 doğmuştu şimdi ikinciye hamielyim biraz kilolu doğsun istiyorum yardımcı olur musunuz çok teşekkür ederim
Nur-01-35 mink0307 muz kasarpeynir günde 2 haşlanmış yumurta ceviz ve avakado diye biliyorum benim aklıma gelenler bunlar
Sevilay_Demir mink0307 muz, yumurta, kaşar yiyin özellikle kabak çekirdeği ben faydasını çok gördüm üç hafta boyunca sürekli yedim ve bebeğim o üç hafta boyunca 600 grm almıştı
Asiye02 mink0307 canim yanlis anlama da tabikide söyle tombik bebislermiz olsun isteriz ama bundan daha önemlisi sağlıklı doğması. Dogunca zaten hızlı büyüyüp kilo alıyorlar 😍 Ceviz, muz, pekmez, bunlar fayda sağlar
ikizleribeklerken Sevilay_Demir maşallah🧿🧿 yarın kabak çekirdeği almaya gidiyorum😀 bende kahvaltıda yumurta ve kaşar yiyorum muz bir gün yiyorum bir gün yemiyorum süt,yoğurt mutlaka hergün birini tüketiyorum
mink0307 Asiye02 yok yanlış anlaşmam da ben ilk çocuğum da da biraz zayıf doğdu herkesden tepki almıştım ı yüzden dedim
Asiye02 mink0307 insanların lafi sözü bitmez asla. En iyisi kulak tıkamak. Sinir bozmaktan başka bisey yaptıkları yok