annekuzucum Minnosunannesi_2 kendin yazmışsın canım adet söktürücü diye birde duphaston sorar mısın adet söktürücü verdiğinde
Minnosunannesi_2 annekuzucum Google’da bı kaç kişi bunu kullanırken hamile kalmış bende burda da başına gelen oldu mu diye merak ettim çünkü günlerim geçti baya bu ilaçtan sonra da olmadım hala olabilir mi diye dusundum
Gzmm16 Minnosunannesi_2 bende ayni durumu yaşadım canım ilac bittikten 5 gun sonra regl olabildim seninde illa olur kac gun gecti ki ilacin ustunden
annekuzucum Minnosunannesi_2 o ilacın hamile kalmaya yardımcı olup olmadığını nasıl anlamışlar peki canım. Kader kısmet
Gzmm16 Minnosunannesi_2 biraz daha bekle canim 1 hafta içinde geldigini okumuştum, bende cok gec gelince acaba hamilemiyim diye cok tedirgin olmustum ama senin biraz daha beklemen lazım:)
Minnosunannesi_2 Gzmm16 Evet bende hamile olduğumu düşünmüyorum ama işte hamile kalmak isteyenler hemen hemen herşeyi hamilelik belirtisi olarak görmek isteyio ona göre degenrlendiriyo nasip kismet inşaallah
Minnosunannesi_2 annekuzucum ya geç adetlerde bazılarında yumurtalıkları çatlamasına yardımcı olduğunu duydum Kader kısmet tabiki