2kizanasi Feruu Benim yarın randevum var kan vercem geçen hafta özelde başka bir doktora ense kalınlığına burun kemiğine vs bakıldı sorun çıkmadı
Kyb Bugun aradılar yaş riskli cıkmıs baska sorun yokmus muayene günü gel dediler daha 3 hafta var doktor yas riskini hatırlatsın geldiğinde demiş..yasım 35 bu arada..hemen yarın gelirim kötü bişey varsa dedim dktor sıkıntı olsaydı sölerdi dediler
2kizanasi Kyb Geçen burda bir anne raporunu paylaşmıştı 27 yaşa bile riskli yaş demişler neye göre riskli acaba çok merak ediyorum yani. 40 üstü bile sağlıklı bebek doğuruyorken
Mysaa Kyb 30 dan sonra risk artıyor ya ondan demiştir canım ama benim eşimin aile akraba köylü hiç dawn sndromlu kimse yok göruncem ilk çocuk saglıklı dogdu yine hamileydi yasıda 24 doktor down sndrom dedi herkes sok birde bu sene nedense forumdada çok göruyorum asırı artıs var rabbim cocuklarımızı korusun bizleri karar verme dusuncesine dahi sokmasın
Fatmapekesen Kyb Bende de yaş riski çıktı 35 yaşındayim 217 çıkmış 250 nin üstü iyi normalmiş amiyosentez ve kan alma önerdiler kan 4 bin TL diğeri riski var düşünmüyor ama kararsız kaldım.da açıkçası
babyninannesi benimde dusuk riskli ciktti, 3 lu testinde sonucunj bekliyorum bi haftaya alicam, bir sonraki haftada detayli ultrasona giricem 21. haftada girmis olucam sanirim
Kyb 2kizanasi bende anlamadım telefonla yas riski var dediler baska bi sıkıntı yok dediler diğer değerler normalmiş sanırım
Kyb Fatmapekesen arayan kız da yarın gelelim mi dediğimde muayene gününde gelin dedi bi sıkıntı olda doktor cagırırdı dedi ama bende içim rahat etti nedense..diğer değerler de önemli deiil mi pek anlamıyorum ama
Mysaa Kyb bunun net olması için ya gebelik öncesi bi gen testi olucak anne babalar orda çıkıyor ortaya ya da %99 sonuç veren ftl dna yapılcak canım diğerleri hep supheli kalıyor
Kyb Mysaa 2 sene önce oğlumda böle bişey cıkmamıstı sasırdım o yüzden..risk görde doktor hemen cagırırdı muayene gününü beklemezdi arayan kadında öle dedi bilmiyorum
Gamzelininannesi Benimde az önce enabizdan baktım papp-a 0,927 yazıyor ama anlamadım kaç olması gerek free beta HCG de 24.1 bilenler yardımcı olur mu merak ettim
Mysaa Kyb yok sizde risk gördüğü için değil hani artık ikili testler net sonuç vermediği için genel olarak doktorlarda ftl DNA istiyor ama bu da ücretli olduğu için yaptırmak imkan gerektiriyor diye demek istedim 🙂 illaki birşey olsa bekletmez yarın veya en kısa zaman da gelsin derdi içiniz rahat olsun
Kyb Mysaa simdi anladım canım demek istediğini😊kafam yerinde deil yarında doktoru arayım diorum oda saolsun agzından kelime alması imkansız özele gidiyorum bide