SeherMertcanMehmed Kızlar bu gün doktor randevum vardı herşey yolunda çok şükür ama kızımın karnı biraz küçükmüş sanırım zayıf demek istedi doktor. Böyle olup da sonraki haftalarda normalleşen varmııı? Şu an 1600 gram kilo alması için ne önerirsiniz neler yemeliyim? Teşekkürler...
Aysegul30 SeherMertcanMehmed canim hergun 1 tane Sade soda muz kasar Badem ceviz ye iyi geliyo bide ben burda birinde okudum pekmez iciyorum yazmisti tabi sekerin yoksa
Yas35 Ben de 36+5 haftalık hamileyim. 1 hafta sonra sezeryan olucam. Hamileliğimin başından beri duyduğum şey göbeğin çok küçük. Doktorlar da aynı şeyi söylüyor çevredekiler de. Daha biraz önce birisi göbeğin küçük dedi. Bebek küçük ne yazık ki benim de. Şükür 2800 olduk. O da sürekli sol yanoma yatarak. Hiçbir iş yapmayarak. Yumurta kaşar süt ve ne bulursam yiyerek. Ama yatmayınca olmuyor. Geçen hafta biraz yürüdüm gezdim diye kilo bile vermiş bebek. Sağlıklı olsunlar da... siz de beslenmenize de dinlenmenize de dikkat edin.
SeherMertcanMehmed Yas35 sağol canım. Çok hareket ettiğimden olabilir. Gün içinde sürekli desem yeridir yürüyorum ev işi falan tabi yavaş yapıyorum ama hateket halindeyim işte dikkat edicem bakalım 2 hafta sonra tekrar doktordayım ☺
SeherMertcanMehmed Aysegul30 sağol cnm deneyeceğim bakalım. Hurma yesem faydası olurmu aceba. Bi ara yiyordum sonra erken doğuma neden olur falan dediler bıraktım nerdeyse 2 haftadır yemiyorum 😕