Gly37 PEr evet suruyor bi sure ama tamnkirmizi deil acik pembeydi genelde kalktikca oluyordu affedersiniz wcde hic su surmeyin peceteyle silin sadece dedi dr.um enfksiyon kapmamak icin
Fatooo_sena25 PEr bende geçen hafta oldum 1 gün kanamam oldu ama herkeste değişir. Açık renkteyse merak etme ama yinede doktorunla görüş.Ayakta uzun süre kalma bol bol dinlen.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲
PEr Gly37 evet benimde açık pembe zaten enfeksiyon kapmisim ameliyat sonrası peki sızın kaç gün sürdü
Gly37 Degerim basindayken farkettik 6000 di ameliyat sonrasi verdikleri antibiyotikler fayda ettik yukselmedi fazla 3lt su ictim gecti sukur
Ceylankosova Nezii bi kac serklaj basligida gordum siz yetkili birine benziyosunuz😂 bisey sormak istiyorum ben biraz panik atakli ankisiyeteliyim simdiden tedirgin oldum pzt serklaj uygulancak biraz risk alarak ama aciyo mu kac dk suruyo komple uyutuyolar mi sonrasinda aci var mi
Nezii Ceylankosova Tamamen uyutuyorlar canım bir girdiğini biliyorsun birde çıktığını sonrasında çoğu kişinin ağrısı olmuyor bende çok az olmuştu bir ağrı kesici ile geçti ☺️ Korkma inşallah sende hiç olmaz. Zaten sonrasında ağrı kesici ve kasılma önleyici veriyorlar :)
Ceylankosova Nezii oyyy valla tedirginim yahu plasentam rahimi kapamis bisey olur diye tedirgin oldumda
Nezii Ceylankosova birşey olmaz inşallah kesesi dışarı sarkmış gebelere uyguluyorlar kesesi içeri itilip