Hilalkhrmn417 Nurgrcn evet tek tarafa toplanıp can yakıyor ağırlık merkezi değişiyor bildiğiniz 😉 32. Haftadan sonra tekmeleri acıtıyor canını insanın 😅🧸🤰🏼
Gozdesapan Nurgrcn evet normalmiş bende bu sebeple bir ay önce hastaneye gitmiştim her gün bir tane muz ve yoğurt yiyebilirsin canım ben sadece muz yiyorum geçiyor hem mide yanmasına da iyi geliyormuş doktor öyle söylemişti 😊
blueberyy00 Nurgrcn 10 defadan fazla yada saat başı saatte iki kere felan oluyorsa kasilman olabilir doktorunu bilgilendir nst git bi benimde 30 da öyleydi ben normal diyordum ama sanciymis günde bir kaç kez olması doğum hazırlığı yalancı sanci ama sık olması erken doğumu tetiklermis dikkat edin
Hlt-seyma21 Hilalkhrmn417 bizimki de beni hoplatıyor bazen 31 hafta belli olmuyor sağı solu, bende karnımı pışpışlıyorum dur cocugum diye sanki anlıyor 😂😂
Nurgrcn Hlt-seyma21 1 hafta öncesi dışardan görülecek tekmeleri vardı şimdi bol bol kasılma toplanma çocuk kafası asaya dönmüş ondan olabilir miki
Nurgrcn Gozdesapan Günde 4 5 muz yiyorum ben kilo alsın diye fazlami geliyo bebeme acaba🤷😂yerimi daraldı anlamadım
Symaergn Nurgrcn çok fazla değil mi canım. Büyüdükçe yerleri daralıyo. Rahat hareket edemiyolar annesi ☺️
Busraaydiiin1 Nurgrcn herseyin fazlası zarardır canım. Muzun vitamini yüksek bir meyve. Bence biraz azalt derim fazla yemen zararlı olabilir
Hilalkhrmn417 Symaergn tabi ki öyle 😊 alan daraldigi için daha fazla net hissediliyor tekmeleri hareketleri o sebeple dedim.
Hlt-seyma21 Nurgrcn askım endişe etme doğuma hazırlık olan aylardayız bir çok pozisyon alabilir dönebilir toplanabilir, çok normal şeyler bunlar. Ağrı da olabilir ben bazen aha çıkıyor herhalde diyorum öyle bi baskı oluyor endişe etme ❤️❤️
Nurgrcn Minikmucizem0 inanırım kuzum ben hamile kaldığım günden beri 27 ye kadar bulantı düşük tehlikesi şimdi hareket ettimi aha dogurcammi kaşıldimmi hiç bişey anlamadım
Elfsdakya Evet 35.haftadayız aynı anda poposunu biyerden itiyo kafasını biyerden ellerini biyerden tabi biz ne çekiyoruz ne yaşıyoruz düşünen yok 😁 sağlıklı olsunlarda 🤲🏼
Nurgrcn Hlt-seyma21 ah canım benim neşeli bir hamilelik geçirmedim hep risk hep risk çocuk doğsa oda kurtulcak benim stresten oda bıktı 😂
Nurgrcn Papatyaytt aşkım muz çocuğa kilo yapiyomus kabız olmamak için gündüz yiyorum muzu artı olarak günde 2 bardak süt içiyorum ki kabız etmesin diye