Ezoo35 Mhrbnasel He yaaaa valla billa bide ultrasonda poposuyla vuruyor sanki böyle bakmayın der gibi 🤣
Srnymn Beyzacihangir Benimde 21 kasım daha belli değil kaç yaşındasınız acaba 🥰 hayırlısi ile kucağımıza alalım inşallah
gamzeminaaa Askiletotomsu bana da diyor yanlış biliyorsun diye daha önce olmuş diyor🤭🤭 adım gibi eminim dedim ama nafile🤗🤭
Askiletotomsu gamzeminaaa 😂benimki kabullendi Gerçi özele gitcem. Özele gidince 24 u der geçerim en bastan
Beyzossb Edanur_Dilek çok güzelmiş ismi , bizim ki de Arya olacak inşallah💞 korkuyorum cinsiyet değişir diye açıkçası . Kuzenime 4ay boyunca kız dediler 5. Ay detaylı ultrasonda erkek çıktı 🥲
Xxz Ruveyda_baskapan benimde 19 kasim ama 13+2 yiz bir hafta geriden geliyor benim en baştan beri. Yerim yedim kilo alsın diyebakalim haftasına uyumlu olabilecek mi çok meraktayim. Ve ayrıca cinsiyet içinde.
Sevalgln21 Mhrbnasel benim 21 kasım daha doktora gitmedim bu hafta gideceğim inşallah bakalım ne olacak cinsiyeti😄
Xxz Denizz1127 benim 19 kasim. Bayağı oldu doktora gitmeyeli şuan 13. Hafta görünüyor bir hafta geriden geliyor. Haftaya gidip baktircam. Cinsiyeti merak ettiğim için büyümesini bekledim . 😀
Ruveyda_baskapan Xxz bana erkek dedi ama oğlum diye sevme dedi şimdilik. Ceviz avokado muz bol bol ye ve çok su iç.1 hafta geriden gelmesinden endişe de etme çok normal