Denizz1127 Minigimmmmmm benimde 15 kasım ama daha tahmindede bulunmadı göstermediği için öğrenemiyoruz merakla bekliyorum bakalım kısmet artık 🙏🥰
Minigimmmmmm Denizz1127 MaşAllah ayniymişiz ☺️sizinde rahminizin biraz üstünde batma şeklinde ağrı oluyor mu acaba hiç ☺️
Xxz Denizz1127 benim 19 kasim. Bayağı oldu doktora gitmeyeli şuan 13. Hafta görünüyor bir hafta geriden geliyor. Haftaya gidip baktircam. Cinsiyeti merak ettiğim için büyümesini bekledim . 😀
Mhrbnasel Btl-Als Benimde kızımda çok rahattım hiç hamile olduğumu anlamıyordum ama bu çok farklı hep yorgun halsiz ne yesem dokunuyor gibi
Minigimmmmmm Mhrbnasel ya ben mide bulantısindan hiç bişey iyip içemiyorum o da çok karnımı agritiyo galiba sürekli istifa ediyorum 😪
gamzeminaaa karakiz1 ya öyle mi? Ne güzel cnm. Bugün gidicem bakalım inşallah söylerler . Valla çok merak ediyorum. Ufaktan birşeyler alayım diyorum belli olsa.
karakiz1 gamzeminaaa Ayy insallah söyler ya hadi hayirlisi aynen bende oyle belli olsada yavastan baslasak anca olur cunku 😌 benimde pazartesi randevum cok merak ediyorum bana haber verirmisiniz
Deletedmom4565 CaglaG başka bir yere gidin mutlaka söyler bennim de 6 aksın doktorumuz soylemedi abska bir doktora gittim özelde o hemen gördü ve kesin dedi marta akdar bekelnir mi ben de bekleyemedim
melikekiz Aysenur98 benim de 26 kasım 12 hafta 3 günlük gözüküyordu ultrasonda o gün öğrendim cinsiyetini tabiki kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyeceğim
Aysenur98 Yaaa aynıyız demek ki rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallah siz ne bekliyorsunuz cinsiyetini🥰
_momy_ Mhrbnasel benim 1 kasımdı 17 haftalık olduk öğrendik 🤰🏻❤️ 12.haftamda tahmin etti doktorum değişmedi 16 da aynı çıktı iki farklı doktora gittim