Hamileanne01 8+4 üm beş gündür üşüttüğümü düşünüyorum çok kötü boğaz gıcıklanması öksürük var, covid değilim, muayene oldum hemşireyim zaten ama yapacak bir şey yok. Yaşayan ve önerisi olan var mı?
Tubactnr Hamileanne01 2 kaşık üzüm pekmezine birkaç damla limon sıkın ve sabahları aç karna için mutlaka deneyin çok iyi geliyor
Kararsiz_anne Hamileanne01 benim astım öksürüklerime iyi gelen taktikler ; sırta sıcak su torbası Ekinezyalı kış çayı (hamileyken günde bir fincandan fazla içme dikkat et)içine taze toz farketmez zencefil ve bol limon Bal limon zencefil kaynar su bile olur ‼️‼️‼️Bide kara turpu oy dolma gibi dibi kalsın ince olduysa dibi küçük del kalın olursa bıçakla bir iki kesik içine bal koy çay bardağının üstüne koy bal turptan süzülsün onu iç(hamilelikte etkiler mi bilmiyorum) bilenler aydınlatsın‼️‼️‼️‼️
poyrazinannesi1 Prospan bitkisel öksürü şurubu iyi gelmişti bana bir de bir bardak sıcak suyun içine bir çay kaşığı toz zencefil, biraz bal ve limon sıkarak içmiştim kesin çözüm.
Hamileanne01 poyrazinannesi1 ballı Zencefil yapıyorum ama limonlusunu denemedim deneyeceğim teşekkürler ☺️