Edanur54 Bugun bulanti kusma ve ishalden kadn dogum acile gittim alttan ilk defa bukadar detayli muayene 3den bir doktorla karsilastm hatta ilk defa ultrasonu karnima bukadar bastran ve her yerinde ayri ayri bekleyip inceleyen bir doktor herneyse alttan muayene etmek istedi ve rahim agzi kisaligimi daralmasimi ne dedi tam anlyamadm bana progestan yazdi tam olarak rahim agzi kisalmasi nedemek ? Bu arada gelinimizde aramzda 13 gun vardi benim dogumuma 63 gun var o dun gece sezeryan ile dogurmak zorunda kaldi bebegimiz kuvezde bize dua edin
Nurbanu34 Edanur54 bende dün detayli ultrasonda öğrendim rahim ağzın sınırda 25mm dedi doktor. Bunun altina inerse progesteron başlatılır dedi. Daha 23 haftalık olduğu için çok korkuyorum ve endiseliyim. Genelde yatak istirahati ve progesteron veriyorlarmış
Edanur54 Nurbanu34 hayatim hakkinda hayirlisi olsun benim daha yeni soylrndi zaten suan 35 ..haftam sanirim benmki baya azdi ogrendigimizde 30 haftalktim
Nrgll Nurbanu34 benimde ayni sorunum var ve daha 19 haftaligim progeston verdi banada istirat edeceksin dedi birde bebegin eşi asagida dedi ilk bebegim bende cok korkuyorum...😞
Nurbanu34 Edanur54 inşallah 🙇 progestan fitil verdi bana da doktorum. 32.haftaya kadar kullanicakmisim ilacı. İnşallah birşey olmaz insan ister istemez kafaya takiyor stres oluyorum 😞
Nurbanu34 Nrgll bana da ayni ilaci verdi ve istirahat etceksin dedi. İnşallah düzelir ve erken doğum olmaz vaktinde gelir bebislerimiz. Allah yardımcın olsun seninde inş🙇❤