elifbzdmr28 Kizlar merhaba 15 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde herhangi bi sorun yok bugün doktoruma sordum covid aşısı olabilir miyim diye ol sorun yok dedi sizlerde asi oldunuz mu olanlar herhangi bişey oldui sonrasında bilgilendirirseniz sevinirim
Buseyllzr elifbzdmr28 benim doktorumda 3.doz için ısrar ediyor bı sıkıntı olmaz diyor bende 6.ayimdayim dün tetonoz oldum önümüzdeki ayda covid aşısı düşünüyorum
Nemregn elifbzdmr28 ben aşı olmadım 36 haftada covit temaslısıydım zor geçti negatif olmasına rağmen şimdi de çok az kaldı bekliyoruz doğum diye olamadım. Birde yeni hastalıktan çıktım. Gebeliğin başından beri bu stresi yaşayağıma en azından sinovak olup bekleseydim dedim. Yine senin tercihin tabi
mlkalyanaz elifbzdmr28 ben ilk aşımı hamilelik öncesi olmuştum ikincisini 14. Haftamda oldum hiçbir sorun yaşamadım olunması gerekiyor diye de düşünüyorum
Mervenmnglu elifbzdmr28 Ben geçtiğimiz hafta doktorumun hamilesin kesinlikle olmalısın ısrarı ve çevremde covid vakalarının artması üzerine 3.dozumu oldum. Herhangi bir sorun yaşamadım, çok hafif bir kol ağrısı o da zaten çok kısa sürdü. Biontech olduğum halde… öneririm yani size de.
elifbzdmr28 Buseyllzr bende bir aydan fazla var tetenoz asisina ikisi arası yakın olunca sorun olur mu ki onu hiç düşünmemiştim doktorunuz bununla ilgili bişey söyledi mi
Tugce-murat2528 gebe kalmadan birinci dozu olmuştum, 12. Haftamdan sonra da ikinci dozu oldum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Hatta ağrısi bile olmadı aşının( ben sinovac oldum) Tabi bünyeye göre değişir mi bilmiyorum canım 🤷
Buseyllzr elifbzdmr28 sağlık ocağında ki doktor 2.dozu 29 marta verdi. Dün tetanoz olduğumda 29 marta kadar covid aşını da yapalım dedi ama üst üste bende çok ağır olur diye düşünüyorum onun için covid aşısıni 8.ayimda felan yaptırırım heralde Nisan Mayıs gibi
Okyanuss06 Geçen hafta 3. Aşımı oldum biontech.Doktor tetanozla arasında 15 gün olsun dedi ben 3 hafta sonra oldum bir sıkıntı yaşamadım.
elifbzdmr28 Buseyllzr bnde önümüzdeki hafta fln olursam olurum heralde araları cok da yakın olmasın bari
Senemturan elifbzdmr28 bende covt asisi olmak istiyorm ama degerlerm dusuk oldgu icn doktor bekle diyor 21 haftalgm hic covitte olmadm kendimi koruyorm ama suan etrafmda okadar cok covt olan varki korkuyor insan
elifbzdmr28 Senemturan aynen öyle çok şükür bende hiç olmadım covid ama benim de çevremde com fazla olan var ve eşim calisiyo devamlı insanlarla muhattap oluyo haliyle korkuyoruz bizde
Ece2812 Ben 30.haftamda 3 dozumu oldum.iyi ki olmusum doktorumu dinlemisim suan 32.haftamdayim ve covid oldum mutlaka biontech olmamın yararını görüyorum