Yaseminsahin Cocolingo anladım teşekkür ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı haberlerinizi alırız 🤲
MrsMavis Momgirl16 bende neşe hanıma gidiyorum cumartesi günü randevum var 37 haftalık olduk muayene ücretini biliyordum ancak doğum konusunu konuşmamıştik normal de 5500 sezeryanda aynı dimi canim
Momgirl16 MrsMavis evet canim benimds persembe randevum var, normal dogum sa ayni sadece ağrısız normal dogum olursa +500 tl dedi
Meliykee Yaseminsahin Ben arkadaşımdan almıştım. Onun tavsiyesiyle gittim zaten. Sonra iletişim kurduk o şekilde
boncuklu95 Yaren991 ben geçenlerde gittim Embiye hanıma , internette çok övülmüş bı gideyim dedim yani ben anlamadım niye bu kadar övülmüş
Nhr03 Ebru-adiguzel aklınıza birşey takıldığında falan ulaşabiliyormusunuz msj yoluyla ilgileniyor mu ?
Ebru-adiguzel Evet tabi ararım açar mesaj yazarım 5 dk içinde döner muanede de eşim çok soru sorar pinpiriklidir bıkmadan cevaplar saolsun bizi her konuda rahatlatır sakinleştirir
Ebru-adiguzel Haticetopuz ben en son 3 hafta önce gittim indirim uygulanıyor bize ama normal fiyatlari şöyleydi muane 240 normal doğum 6200 sezeryan 7200 sanırım