Bernako Elisa01 benim şuan 36 ,27 martı bekler dedi. Erken falan alırız demedi o yüzden bi sorayım dedim.
Gzmmmmmm11 Elisa01 benim doktorum önermiyor bende 38de alın dedim ama bebeğin içerde bir saat kalması bile çok sağlıklıymıs 39dan önce almam dedi ki benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önde
2cucukanasi Elisa01 bana bıraksa ben biraz daha beklerim canım benim bebiş biraz küçük şuan hastalandım gelişimi yavaşladı ama doktorum durumuna bakalım ona göre alıcam dedi 🤗 kavuşmaya çok az kaldı ama 🌺
kizininannesi Elisa01 evet kısmetse Elisa olacak 🥰 amin inşallah sağsağlim kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏💖
Cansel60 Bende 37+3 haftalığım pazartesi kontrol var inş 38 hafta olucaz benım gun belli degıl ama ultrasonsda 14 mart gozukuyo bakalım bizim ki ne zmn gelıcek
Hiram96 Elisa01 martın 14ü sezeryan tarihi verdi doktorum 39 haftada alıcam ddi şuan 36+4 bebek gibi 2haftada sadece 90 gram alms ve hiç boy atmamiş gelişimi durdu gbi Bişey 😑
Elisa01 Merhayldrm sağlıkla gelsin canım ilk gebelik mi bende 38 de alıcak bazen diyorum 39 ü beklesem mi acaba diye
Mucizem_211 Elisa01 35+3 17 mart sabah saat 9 da sezeryan günü aldık 38+3 olacaz Allahın izniyle aynıyız sizinle 🤗
Elisa01 Mucizem_211 ben acaba 39 u beklesem mi diye kararsızım ama doktorum alalım dedi kendimi suçlu hissetmem inşallah canım seninki ne dedi