ilaydaelcinn_1 Yesim Benim 18 Ekim veee kızımmmm geliyor 🙈 ama burada gördüğüm kadarıyla son adet tarihi Ekim ve Kasım olanların çoğunun bebesi kııız ❤️👼😂
mucizebebekkkkk Sat 22 kasim 11. Haftada yapisal olarak kiza benziyor dedi doktorumuz ama bir dahaki kontrolumuzde kesin belli olur bakalim :)
Cananyildiz aysenur2255 canım 8 10 haftalarda ultrason resmin var mi merak ettim 😂🙈 kese sol tarafta mı sağ tarafta mı
Anne1010 Cananyildiz sağda olunca ne solda olunca ne oluyo. Çünkü benim bebeğim solda bi erkek dediker bi kız dediler. En son tekrar erkeğe benziyo dedi. Haftaya kontolüm var 16 olcaz inşallah pazar ama net bişey demediler. Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah önemli değil cinsiyeti ama merak etmiyo da değilim 😊.
aysenur2255 Cananyildiz canım ben hamile kaldığımdan beri hep sol tarafımda ağrı hissettim. Ultrason resmini de atarım size. Sizle aynı haftada mıyız yoksa 👣
CansuDRY Yesim 11′de bile söyledi doktorum ama 12′de daha net söyleriz dedi. 3 çocuğumu da bu haftalarda öğrendim. Erken değil aslında ama çok etken var. Annenin karın bölgesindeki yağlanma, ultrason kalitesi, doktor tecrübesi… Hayırlısı olsun.
Mihribancglr Yesim sat 29 ekim yarın randevum var bakalım tam 17+0 olmuş oluyoruz inşallah söyler doktorumuz 🙏🥰