22.02.2022 minik kızım Kumsal Lina aramıza katıldı. 🥰 Evet öncelikle şunu söyleyebilirim güzel annişler kendimi boşu boşuna çok korkutmusum😂 15 Şubat salı günü son nst ve kontrolüme gittim doktorum 21 Şubat dedi ben 22 su olsun özel tarih hocam dedim tamam dedi 🤣 ilkinde birşey hatırlamıyorum genel anestezi ile ilk kızımda sezeryan olmuştum neyse doktor dedi çivit sebebi ile spinal yapıyoruz genel anestezi yok dedi ben hocam yapamam edemem yalvarmaya başladım hani korkuyorum bilmiyorum ne olduğunu neyse doktorum sen bana güven senden daha çok korkanlar yaptı sakinleştirici vururuz merak etme birşey hissetmiyceksin dedi tamam hocam size güveniyorum dedim tabi kendime güvenim sıfır iğneden korkan biriyim ya ilk sezeyanimda korkudan kalçadan ağrı kesici vurulmadan hastaneden çıkmıştım 🤣🤣 hani ağrıyı çekerim ama bana kimse iğne demesin o derece 🤦🏽♀️ evet ve beklenen o büyük gün geldi 22 Şubat saat 13 te sezeryan saatim doktorum sabah 7.30 da kahvaltini et 11 de hastanede ol dedi. Bizde hazırlandık 11 de hastane yatisim vs yapıldı 12.40 gibi hazırlandım sedye geldi ameliyathaneye gidiş yolculuğum başladı tabi benim kalbim ameliyathane kapısını görünce daha bir hızlandı ama sadece spinal iğne korkusundan bir an kalbim çıkacak sandım 😂🤦🏽♀️ ay damar yolun ameliyathanede açılacak dediler evet 8 sefer deneme yapıldı damarlarım çok ince diye 8. De anestezi uzamani şükür buldu neyse amelyat masasinda oturuyordum anestezi uzmanı kafanı yere ey omuzlarını indir dedi hani kolarim aciyor damar yolu ignesinden bunu konuşurken birden anestezi uzmanı bitti dedi ne dedim ben birşey hisetmedim eminmisiniz dedim sadece ayaklarımın bir anda ısındığını farkettim o sırada sonta takildi hemen hazırladılar saat 13 te amelyat başladı 13.09 bir ses duydum minik kızım doğmuştu ❤️🥰🥰 ay nasıl heyecanmis o an dedikleri kadar var ya 🤣❤️🥰amelyat baslamadan sakinleştirici yaparmisiniz demiştim korkuyorum birşey hisederim diye yaptılar birşey hisetmedim bebeği sildiler getidiler mis gibi kokuyor öptüm fotoğrafımızı çektiler ben odaya çıktım 13.35 te bebek benden sonra geldi şaşırmıştım hani dikim vs hiç bişey hisetmedim çok güzeldi ❤️❤️