Gnysrp eusl iki ameliyat geçirdim orda biri burun biri Sezeryan ikisinde de bi sıkıntı yaşamadım hijyen oda temizliği doktor sıkıntısı vs onları baz alarak söyledim. Genesiste ufak bi operasyon geçirmiştim memnun kalmamıştım o zaman ameliyathane vasattı resmen
eusl Gnysrp ben de genesisten memnun kalmadım ama memorılın vukuatları da çok bir çok tanıdığım enfeksiyon kaptı ölümden döndü
Gnysrp Aselbuglem giriş kurum indirimi ile birlikte burhan hocaya 220 TL sezeryan doğum indirimle birlikte 4100
beybisu Rjn21 önce ilgisizler, pınar hanımdan tutun, seval hanıma kadar. Neredeyse tüm doktorları hakkında oldukça kötü şeyler hem işittim hem de yakın çevremde yaşadım
beybisu Aselbuglem yani bana göre şu an batı hastanesi temizlik ve ilgide ön sıralarda. Cihan bademkıran, çok naif bi hocadır. Onun dışında da kesenin ağzını açabilecekseniz, memorial uğur değeri öneririm
balbebek412 eusl nasil hijyen degil? Kesinlikle en hijyenik hastane, aksine hijyene onem vermesem asla o parayi vermeyi goze almam.
Haticecebrail Baz 1yil ilac tedavisi gordum ilk ay 600 tl veriyordum 5 ay ucretsiz gorunuyordum.Hamile kaldim isler degisti 21 gunde bir 800 tl verdim ta ki 3 ayım bitene kadar
Baz Haticecebrail çok fazla geçerken yA akıl işi değil rabbim sağlıkla kucağınıza versin inş hepimizin
Haticecebrail eusl malesef ki 800 tl 1 aylik bile degil 21 gunde bir 800 tl.Yalniz hamile kalmadan once 1 senelik ilac tedavisi gordum 600 tl veriyordum 5 ay boyunca ucretsiz gorunuyordum
Mirayelif Ben de Genesis pınar hocaya gidiyorum ilk çocuğumda da ona gitmiştim gayet ilgili doktor ben çok memnunum çevremde de giden arkadaşım çok hepside memnunlar pınar hocadan indirimle muayene ücreti 190 TL