marsel_ve_annesi Bugün doktor kontrolümüz vardı 28+4 Bebiş 1350 gr Doktorumuz rahim ağzı çok uzun normal 4.5cm ama seninki 6.5cm dedi bu iyi mi kotü mu ben anlamadım bebiş gününü geciktire bilir dedi yani geç gele bilir boyle olan var mı acaba?
Ozlem2206 marsel_ve_annesi ultrason ölçümlerine güvenmeyin bir doktora daha görünün bu yüzden ağzı yanmış biri olarak söylüyorum doktorun ölçüm yapışı ve cihaz farkı oluyo
Barlas_mom marsel_ve_annesi Canım benim de 17.haftadan 32 haftaya kadar suyum fazlaydı gelişimi önden gidiyordu erken doğum riskim vardı düzeldi ☺️ Şimdi herşey normal. Doktorlar her türlü ihtimali bize söylüyorlar sizin şuan uzun olması kısalmayacağı anlamına gelmiyor haftanız ilerledikçe bu değişebilir. Kısa olması da erken doğuma yol açıyor bu daha riskli bir durum bence. İçinizi rahat tutun. Hamileliğinizin keyfini çıkartın 🥰
iki-bebekannesioluyor marsel_ve_annesi sezaryen doğum yaparsın canim günü geldiğinde keşke benimde uzun olsaydı da serklaj amilyati olmasaydım herşey yasak şuan ilişki yasak ev işi yasak 4cm di benimde sınıra gelmiş dedi dikiş atıldı
marsel_ve_annesi iki-bebekannesioluyor bu arada geçmiş olsun canım inşallah sağ salm kucağımıza alırız😘
iki-bebekannesioluyor marsel_ve_annesi sezaryen daha iyi bence ben normal doğurdum ilk çocuğumu 2 eltim sezaryen oldu 1 2 günde duzeldiler ben çektiğim suni sanciyami çocuğumun mosmor doğmasına kanalda sıkışmasinami nefesini alamamasinami kendimin alttan dikişler o yüzden bu doğumumu isteğe bağlı sezaryen yapicam Allah izin verirse
marsel_ve_annesi iki-bebekannesioluyor eveet doğru zorlukları var tabii Bilmem ki bebiş nasıl gelmek isterse oyle gelecek Amaa günü geçerse sezaryen tercih edicem