Ezozo Ben 2şer kiloluk dambıllarla tüm vücut antreman yapıyorum,doktorum bir şey demedi.riskli gebelik değilse 3-5 kilodan bit şey olmaz zaten
Melos12 Burcubayram valla bende az önce içi komple dolu fırın kaldırdım tabi önlem gerekli ama yanında kimse yoksa iş yapmak ta zorundayız Allah’ın izniyle bişey olmaz
MelekMervertlek Burcubayram oğlum 15 kilo 33 haftalık hamileyim ilk günden buyana kucağıma alıyorum istiyor çünkü sorun olacağını sanmıyorum
Tospikannesiiiii Burcubayram 13 kg oglumu sürekli taşımak harici komidin kaldırdım bide bugun hamile oldugumu unutup 🤣
Mmmelzo 🤣🤣ben hamileydim bilmiyorumdum yatak odasının dolap tepesinde perde asmaya çıkışmıştım eşimde Doğu görevine gitmişti ondan iki gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim oda bana söylenmişti🤣 ne günlerdi bee şimdi gün sayıyoruz kucağımıza almak için😍
Tospikannesiiiii Mmmelzo kız bende ögrenme den önce tüm evin camları sil perdeleri yıka tak 🤣 Allahım korusun yavrularımızı
eceturan Burcubayram yine de kimse yapmasin. Ama benim esim degnekle yurudugu icin riskim olmasina ragmen ben yapiyordum herseyi. Pazara gider pazarlik alirdim tasirdim r kata kadar copleri atmak raflara uzanmak perde asmak ne yapayim kimsem yok rabbime emanetim derdim yapardim. Cok sukur elhamdulillah 38 haftadayim.
Melos12 Burcubayram inşallah kuzum valla kaldırdığımdan beri hareket hissetmiyorum korkmuyorda değilim aslında 🤦♀️
Anisalenamom Burcubayram Hamileligimin basindan beri kizim 11 Kilo onu kaldiriyorum kucagimda Cok sükür bisey olmadi 😅