Tanemveannesi_ Ebru5553 160 TL’ye normal küvet kovası ve su kabı içinde filesi ve tuvalet eğitimi için olan şeylerden var ama yer kaplıyor ve evim o kadar bunları koyacak kadar büyük değil onun için katlanır düşündüm fakat şimdi de 3-4 ay kullanılıyor diyenler var normal bir sert leğen alıp file takayım diye düşünüyorum bilemiyorum
Barlas_mom Tanemveannesi_ Bu arada ben Trendyol indiriminden geçen ay 195 TL ye aldım küvet koca maşrapa ve içinde file hediyesi vardı ☺️🙏🏼 Kampanya takip ederseniz uyguna gelir
Tanemveannesi_ Barlas_mom evet görüyorum uygun fiyata olan yerlerde de var yine indirim gelir ben doğum edene kadar da ne kadar gerekli onu bilemiyorum 🤷
Blgn02 Tanemveannesi_ Tanemveannesi_ ben bimde almistim 27.yada 29tl filesiyle beraber almstim su kovasida 12tl
Tanemveannesi_ Barlas_mom katlanır işime daha çok geliyor alan kaplamamasi açısından ama fiyat çok ve 3 -4 ay kullanılıyor deniliyor bunun için yüksek maliyet vermektense bebeğime daha kullanışlı güzel şeyler alabilirim diye düşünüyorum diğerleri maliyet olarak düşük yer kaplıyor ve yine 3-4 ay kullanılıyor normal bir sert leğen alıp file takayım diye düşünüyorum aslında 🤷🥺
Crcs Tanemveannesi_ merhaba biz hobylife kullanıyoruz. Çok memnunum yerden tasarruf ve sağlam. Delik denilen şey defo bana öyle gelmedi internetten aldım. Kovasini ağzına kadar doldurunuz devriliyor ya da elinizle yüklenince bu da normal.
maviananas Tanemveannesi_ boyut olarak normal küvet boyunda. Belli bir süre sonra ihtiyaç olmazsa dolapta satarım diye düşündüm ben
Gamze__79 Tanemveannesi_ https://imgyukle.com/i/Exv0Pq Ben bunu aldım trendyoldan katlanabilenlerden alacaktım su sızdırıyo dediler o yuzden bunu aldım bende
Ilkmeyvem Gamze__79 ürünlerimiz aynı ve güzel kaliteli elele den aldım ben de 😊 katlanır olanlardan çoğu kişi memnun değil memnun olduğunu söyleyenlerin bir kısmı aldığı için 🤪 annem kovasını falan almıştı komşum bebek için almaz olaydım diyorlar köşede duruyor
Tanemveannesi_ Serapcemre evet bı kaç mağazadan bu tavsiyeyi aldım daha kolay oluyormuş teşekkür ederim 🥰
Ozgeztrk Bende ebebekden indirimde 140 tl aldım normal 3 lü setlerden katlanır falan değil ilk 15 gün annem yanımda fakat sonrası bende. yaz bebeği olacak insallah güzel güzel içinde yıkarım oynar bide içi geniş tam kullanacagı güzel zamanda kullanmış oluruz
Tanemveannesi_ Ozgeztrk o şekilde de düşünülebilir yazın içinde su ile serinlemek adına ama Haziran ortası gibi olacak Allah nasip ederse küçük olacak yani ne kadar oyundan anlar bilemiyorum 😅
bebislerimi_buyutuyorum Tanemveannesi_ bizde aldık fakat 6 7 aydan sonra çocuk küvete sığmıyor bile sonrasında oturtarak yıkamaya başladım şuan 18 aylık legende yikiyorum eski usul 😅😂
Tanemveannesi_ bebislerimi_buyutuyorum ben ilk başından itibaren eski usul mu yapsam diye düşünüyorum 😅
Ssultannnnn Tanemveannesi_ ben aldim ama henuz kullanmadim ama kullanan tanidiklarim var cok da memnunlar
hunilimom Tanemveannesi_ o küvetler katlanır olanlar bana hep küçük geldi sanki uzun aylar kullanılamaz gibi
Ssultannnnn Tanemveannesi_ valla ben hic bir yoruma bakmadan cevremdeki kullananlara dayanarak aldim sorun cikacagini dusunmuyorum ki oyle bise olsa cevremdekilerde memnun kalmazdi bu kadar strese sokma bence kendini begeniyosan al
Ozgeztrk Tanemveannesi_ onların içinde duruşunu desteklemek icin yatak seklinde aparatlar var yani bizde vardı onu koyunca iyi bir havuz konforu yaratıyor basındada durucan böle çıp çıp oynucak eli ayakları suda sonra rahatlıcak bide güzel uyku ohh 😍 yani yapmak isteyene öneri ama ilk zamanlar ihtiyac küvet yada eski usül mavi leğen 🤣🤣
Gamze__79 Tanemveannesi_ yer kaplar dıye düşünme bence katlanamayanlardan alacaksan eger elbet bulunuyor bir yer canım