melekkizim_00 Mervee5858 ben betüşünhediyelikleri sayfasından yaptırdım memnun kaldım kumaşı kalitesi güzeldi
Son_Almila Mervee5858 velim bugün hediye göndermiş isimli adı mimozahome idi gönderdiği yer çok beğendim kaliteli duruyor ama sanki biraz tuzlu gibi ben minilola dan sipariş verdim kargoda gözüküyor 4 gözle bekliyorum hastahene çantası hazırlıcam bi beklediğim o var.
Carriebradshow Mervee5858 rokoko_bebekce_ sayfasına yaptırdım ben. Modelleri ve kumaşları çok güzel. Güvenilir sayfadır. Siparişim bu hafta geldi çok memnun kaldım.
AysunUgur Mervee5858 bende bebeqon dan yaptırdım tavsiye ederim 10 lü takım + baskılı bez çantası var, fiyatı da diğer sayfalara göre çok uygun
Bkt1262 Mervee5858 mucize minikler canım ben yaptırdım kapıda ödeme de var ayrıca 2 günde hazrlandı ve resim atıyolar soruyorlar sana. Toplamda 4 günde elimdeydi
Ssultannnnn Mervee5858 ben trendyoldan harf baskili aldim isimli abartili gbi fazla geliyodu bana normalde sadece bas harfini yaptracaktim sonra hazirini gorunce bunu siparis ettim https://ty.gl/qefnarcfkc