benito Bebegim0101 herhangi bir sınır yok. İstediğin zaman istediğin kadar tekrarlayabilirsin. Sadece tek tek okuman gerek. Bu arada istersen vücuduna da yapabiliyorsun onu demeyi unutmuşum. Ben karnıma ve bileğime yazmıştım. Tekrar da yaptım bol bol
Pelindmr- Htccprz merhaba sizin sanırım 2si adet tarihiydi testiniz silik çıkmıştı merak ettim kan verdiniz mi acaba ☺️ Bende aynı durumdayımda 🥰
Htccprz Pelindmr- hemşire arkadaşım perşembe ya da cuma ver garanti olsun dedi bekliyorum yani adetim 2 3 gün geçsin diye bekliyorum🙂 tabi Her gün test yapıyorum kaset😆 çizgi gitt8kve koyulaşıyor 🙂
Pelindmr- Htccprz valla bende her gün kaset test yapıyorum😃 ama dün dayanamadım kan verdim 130 çıktı cuma gününede doktora randevu aldım inşallah güzel şeyler duyarız bebişlerimizi aynı zamanda öğrenmiş olcaz😘
Afifeelif Bebegim0101 var gibi ya.. benim 4 gün gecikmeyle değerim 390. İken silikti mesela.. kan verdin mi kuzum
Bebegim0101 Pelindmr- cuma cok erken ama kese gormek icin cnm 1 haftaya gorunur bence pzaman git bu arada kan takibi yap.cunku cuma gitsende senden sadece beta hcg isteyecek cnm
Bebegim0101 Mucizebeklerkennn hayir vermedim cumaya kadar beklemeyi dusunuyorum.Cunku cok silik cıkiyor o yuzden pek umitli degilim
Brglyksk_ Kızlar şiddetli şekilde kasıklarım şişti ve ağıyor aynı şekilde bel agrımda adet günüm bugündü ama olmadım test yapmaktanda çok korkuyorum 😔
Brglyksk_ Bebegim0101 test yapmaktan korkuyorum negatif çıkarsa çok üzülüyorum bide hormon bozukluğu da var zaten bende süt hormonum yüksek bu da adet düzensizliği yapıyor 😔