melekkizim_00 Kızlar bel ağrım çok fazla ya bazen adet ağrısı gibide oluyor cumartesi kontrolüm var sizde de oluyor mu?
Sevilay_Demir melekkizim_00 bende bel ağrısı var adet sancısından bana da oluyor bildiğim kadarıyla bu sancı doğuma kadar olucakmış
AnnelikHayali melekkizim_00 bebekler ağırlaştı ve aşağıya indiler ya iyice, belimize daha fazla ağırlık biniyor. O yüzden hep bu ağrılar. Pilates yapıyor musunuz? Rahatlatıyor beli. Eşinize masaj da yaptırabilirsiniz o da iyi geliyor.
_Hayalim- melekkizim_00 benimde 4 5 gündür öyleydi bugün doktora gittim nst ye aldı sancim çıktı bence ihmal etmeyin hemen doktorunuzla konuşun
Ozlem2206 melekkizim_00 benimde var biraz ayakta kaliyim oturunca ikiye ayrılıyor sanki şiddetli ağrı yapıyor regl ağrısıda yaşıyorum doktor normal dedi 36+2
melekkizim_00 1prenses_annesii valla bazen bel ağrım dayanılmayacak gibi oluyor bademde hiç yokmuş gibi😏🤦🏻♀️
Ssss123 melekkizim_00 bende 36+4 teyim geçen haftadan beri regl sancısı gibi ayaklarıma vuruyor . Geceleri uyuyamıyorum gündüzde sanki hareket edince unutuyorm .