Ece003 Dün doğum yaptım sezeryan ile sütüm gelmedi henüz bebek maması alıcaz mecburen takviye olarak ama en yakın mama hangisi kızlar ne önerisisiniz
nlycltk Ece003 15ci gündeyim hala az geliyor bide sol göğsüm şişti galiba bişey umdum ben doğduğundan beri sma kullanıyorum bide 2 saate bi sağma makinan varsa sağ ama mama vermeden önce göğsünü ver iki üç de olsa çeksin sonra mama ver ben öle yaptım sütüm olsa emcek yavrum ama hala yok dolu dolu
Busra2013 Ece003 mama bılmemde kız dogurdunmu ay cok sevındım😂🥰🥰🥰allah analaı babalı buyutsun darısı bana ınsallah nasıl bı duygu bebıs nasıl aynıydık senle ay ne guzel ya
Poyrazin_annesi Ben sma 1 numara aldım yorumları cok ıyıydı. Hip markada guzel ama bıraz daha pahalıydı o
haklisinesracim Ece003 hastane tipi sağma makinesi ile sağ canım gelir sütün. Mamayı bilmiyorum en güzeli süt tabi ki o yüzden dereotunu falan ihmal etme süte baya faydası oluyor benim de ilk 2 gün sütüm gelmemişti bunlar fayda etmişti
Sumiire Ece003 doktorun reçete etmesi gerekiyo diye biliyorum canım bu arada gözün aydın ☺️🥰 sağlıkla büyütün inşallah
Mucizebekliyorum2 Ece003 benim en yakın arkadaşım 5 ay oldu doğum yapalı sma optıpro kullanıyo doğduğundan beri eltimde hep onu kullandı 2 yaşına kadarda verdi hatta
Mucizebekliyorum2 Ece003 bu arada bol bol dereotu tüket bol su iç boza iç kuzenim bunlar çok güzel süt yapıyo diyodu ben hamileyken
eslemsi Ece003 eve gidince dusa girince geliyor canim sut ilk 3 gun sma verdim bende kizima sonra hep anne sutu mama vermedim. Sma guzel bir mama tavsiye ederim
linsmea Ece003 sma, baby goat, Ama biberonla vermeyin mümkünse, çünkü biberondan sonra memeyi tutmaları biraz zor oluyor
Gizemin-minnakI @Ece003 hipp , golden goat da keçi sütünden yapılan bir mama o yüzden anne sütüne en yakın olduğu söylemiyor . Ben hipp kullanıyorum memnunum .