Selindeksizer nurunhayali bende 33+2deyim şu an ikiz gebeyim.bebekler küvete girdi mi kaç kilo doğdu acaba
Tupbebekile Kizlar çift yumurta ikizi yada tek yumurta ikizi farketmeksizin serkaj attiran varmi. Doktorum suan acilma yok ama 20 haftadan sonra tehlike olmamasi için 15. Haftada serkaj atalım dedi ne yapicam bilemedim suan acilma kisalama yok 13. Hafta
Cellci Esma70 bende 25+5 ikiz gebeyim. Rahimde baskınız oluyor mu? Benim bugün başladı. Bi doluluk hissim var rahimde.
Selindeksizer nurunhayali aslında kiloları da iyi doğmuş maşallah neden küveze alındılar ki.ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz?inşallah tez zamanda sağlıkla çıkarlar bebişler küvezden
nurunhayali Selindeksizer bilmiyorum canım oksijen desteği alıyorlar şimdi sadece yorulunca veriyorlar oksijeni. Serklajdan sonra yapılmıştı iki doz 23. Haftada. Ama sonraki gittiğim doktor o haftada vurulan geliştirici pek faydası olmuyor dedi 31. Haftada iki doz daha vuruldum.
Selindeksizer Büyük bir sorunları yokmuş çok şükür o zaman çıkarlar yakında ☺️Bende 31de oldum iki doz doğuma yakın tek doz yine olucam.mutlu haberler alın inşallah siz de yakın zamanda nurunhayali
nurunhayali Selindeksizer inşallah canım sağolasın sende sağlıkla hayırlısıyla vaktinde dünyaya getir inşallah 🙏🏼