Minigin_annesi0 Kızlar ben 30 haftalığım salı günü kontrole gittim doktor şu gün tekrar gel demedi bende sormayı unuttum. 34. Haftamda gitmeyi düşünüyorum eğer bi problem olmazsa. Gittiğimde nst ister mi sizce yoksa 35 ten sonra falan mı ister
duygulu62 Minigin_annesi0 bu tamamen sana bağlı . Benım karnımda toplanma ve sertleşme vardı ve adet sancısı gbı agrılarım vardı oyuzden 33 te nstye alındım
Sull Minigin_annesi0 ben 30’dan sonra 32’de gittim sonra 34,36 ve sonrasında her hafta haftada bazen 2 kere bile gidiliyor . İlk nst mizi 32 de çektiler bilginiz olsun .
gldn065807 Minigin_annesi0 beni 30 dan sonra iki haftada bir çağırmıştı ben 33 gittim nst ye bağladı şimdi 35 gidicem yine nst ye yani bunu doktoruna sorman lazım canım o karar verir
Minigin_annesi0 Sull tamam canım teşekkür ederim geçen bi kere daha sormuştum da 35 te giren bile varmış ya doktoruna göre yada bizim durumumuza göre heralde
Minigin_annesi0 gldn065807 bende 34 ü beklemeyim o zaman 33 te gideyim ne olur ne olmaz teşekkür ederim canım