SosyeteMantisi Merhaba kızlar bugün hsg film için randevu aldım ama bana filmden sonra korunmam gerektiğini söyledi çektiren varsa sizede öyle söylendi mi korundunuz mu ? Ve filmden sonra hemen hamile kalan var mı ? 🌸
Aloneanqel SosyeteMantisi hsg den sonra tahmini 1 ay ilişki olmaması gerekiyor. Burda da aynı şeyi söyleyen çok anne oldu. Ben 2 ay sonra hamile kalmıştım
benimmdunyamm SosyeteMantisi bize doktor hiç korunma falan demedi diye biliyorum hatta sonrasında yumurta büyütme falan çatlatma yaptı ilişkiye giriyorduk doktoruna sor yine de
Kubratugrulyldrm SosyeteMantisi yollar açıldığı için düşük riski oluyor canım ondan korunun diyorlar bende çekindim çekindikten 5 ay sonra hamile kaldım
Esra_G SosyeteMantisi 1 ay korunma önerdi doktorum baya 30 gün yani öyle adet dönemi gelip geçen 7 8 günlük değil. Radyasyon aldın hamile kalmaman önemli demişti.
Nililaylayla Filmden sonra 2. Ayda hamile kaldım bir sorun çıkmamıştı korunmak gerekiyor demedi bana korunmadik:)
[silindi] SosyeteMantisi merhaba canım geçen ay çektirdim ve korunmadım üzerine adet olmadım dün hamile olduğumu öğrendim 😊
Burc35 [silindi] Hayırlı olsun canım benimde doktorum korunma gerekmez dedi ve cekildigim ay hamile kaldım 8 haftalık şuan sağ salim kavusalim inşallah 🙏
Ceress SosyeteMantisi 3 senedir olmuyordu filmi çektirdikten sonra 2. Ayda bende hamile kaldım özel bir çaba olmadan üstelik 🤭 çektirdikten sonrada korun-korunma hiçbişey demedi doktor
denizmanzarasi SosyeteMantisi korunmaya gerek yok benim doktorum öyle bir şey dememişti ki zaten ilk 3-4 ayda hamile kalma şansı çok yüksek oluyor 🌸
[silindi] Burc35 amin inşallah canım 😍 sey ilk öğrendiğinde beta hcg kaçtı kaç gün gecikme ile öğrendin
Fkurt SosyeteMantisi hsg den sonra ilk birkaç hafta korun demişti banada içeriye ilaç verdiği için sıkıntı olmasın diye
nursanyildiz SosyeteMantisi ben özel görüntüleme merkezinde çekindim cumartesi günü korunmaya gerek yok ilişki içinde kısıtlama getirmedi doktorumda hiç öyle birsey demedi aksine catlatma iğnesi vuruldum bugün
Ozlemsarap SosyeteMantisi bende geçen yıl çektirdim ama bende myomda vardı korun demediler o zaman bana da myom engeldi hamileliğe ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldim suan 3 aylik olduk bile😇
Burc35 [silindi] Benim önceden kaybım olduğu için erken test yaptım kan sulandırıcı baslancakti adetten 1 gün önce 14 çıktı adet günü 33 oldu bı kaç kere teste devam ettik 48 saatte bir beta artıyor mu diye canım
MorKelebek54 SosyeteMantisi canim rah filmini cekilcegi gunu ve ertesi gunu regli gibi sancilarin olcak siddetli degil. Biraz biraz da kanaman olcagi icin iliskiye bi kac gun girmeyin diyebilir. Ama unua rshim filmini cekttikten sonraki ilk 3 ay hamile kalma olasiligin cok yuksek ben ilk aydan hanile kalmıştım o yuzden ona gore değerlendir 3 ayı csnim 🙏🙏
mirage333 SosyeteMantisi hsg den sonra bi süre iliski yasak olur zaten (1hafta gibi) enfeksiyon, agri vb olmasin diye. Sonrasinda korunmaya gerek yok, eger bir tikaniklik varsa hsg de ilacla acilirsa hamilelik ihtimaliniz artar.