Hilalgun Kızlar giriyorum şehir Hastanesi’ne hiç randevu yok Açılan gün tam olarak kaçta açılıyor o kadar takip ediyorum bulamıyorum
Defne2018 Hilalgun dr randavu her yerde degişiklik gösterir mi bilmiyırum ama 15 gün sonrasına randavu alınabiliyo ve 4 gibi açılıyo
Svcnvebebegi Hilalgun canım mhrs uygulamasına gir. Hangi bölüme yada doktora istiyorsan talep birakabilirsin. Sana mesaj geldiği zaman girip bakabilirsin. Oyle randevu alabilirsin. Ben hep oyle aliyorum
Hafsa13 Diyelim ki bu gece 15 gün sonrasına randevu aciliyo gece 00.01 den sonra arayıp hemen 15 gün sonrasına randevu alabiliyosunuz
Ballmom22 15 gün kadar olan günler mhrs uygulamasında tam 4 ye açılıyor yeni gün olarak ama dörtte girmeye özen göster çünkü çabuk doluyor randevular
BusraAltiok Ballmom22 ben 2 marta randevu almak istiyorum nasıl alabilirim acena 182 arıyorum boşluk yok diyor
Ballmom22 BusraAltiok şuan için başkası randevusunu iptal etmeden alamazsın ona da talep açman gerekir ama küçük bir ihtimal şuan 2 haftalık bi gün açık ve en son gün 12 Mart gözüküyor 2 Mart için baya geç kalmışsın randevu almaya
Ballmom22 BusraAltiok 2 hafta önceden belliyse hangi gün doktora gideceğin o gün saat 4 te alabilirsin boş olur