Senanurhakan Merhaba kızlar bu dış gebelik nasıl oluyor ne zaman belli oluyor pek anlamıyorum pazartesi randevum var kalp atışı icin ama hep bir endişe oluyor içimde ya bişey çıkarsa diye
berilzumrut511 Senanurhakan bence kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bol bol dua et ve hamile kalabilmenin mutluluğunu yaşa o kadar çok isteyen var ki 💕
Melekprenses Senanurhakan benim de pazartesi kontrolüm var 6+4 olacağım o zamana kese bebek kalp atışı duymak istiyorum korku çok zaman geçmiyor
Tombikis96 Senanurhakan benimde keseyi görmüştü bebeği görememişti pazartesiyi bekliyorum inşallah görürüm ve kalp atışını duyarım 🤲🏻
Senanurhakan Melekprenses evet ya benim de aynı bide okudukça bişeyler acaba yok mu felan diye insan tedirgin oluyor zaman geçsede görsek
el1fff Senanurhakan keseyi gördüyseniz dış gebelik olamaz diye biliyorum çünkü dış gebelik kesenin yanlış yerde büyümesi, dr keseyi yerinde gördüyse neden dış gebelik olsun ki yani ben öyle düşünüyorum , içinizi ferah tutun 🙂🙏🏼
Senanurhakan el1fff Aa bilmiyordum onu ya boş kese olma ihtimali yada ilerleme ihtimalı da olabiliyormuş ya biraz ondan korkuyorum 😊😅😅