badeninannesiii Hanımlar , park beşik için yatak önerisi olan var mi. Ne çok yumuşak ne çok sert bir yatak arıyorum. Kullanıp memnun olanlar yardımcı olursa sevinirim🙏🏻
PrensesFiona badeninannesiii kanz leon lateksit oyun parkı yatağı aldım ben bir işbir yatağın. Pamuklu oluşu tercih sebebim oldu. Bebişim doğdu ama reflü yatağı kullandığım için henüz bir şey diyemeyeceğim.
Sinem-123 badeninannesiii yoyko nun park beşiğini aldık biz de baya bi araştırdım en beğendiğim bu oldu içlerinden
mrs_elisah badeninannesiii kızım 1 yaşında. Doğduğundan beri kullanıyoruz çok memnunuz. Çift taraflı bir tarafı 0 2 yaş diğer tarafı 3 6 yaş uyumlu.
badeninannesiii mrs_elisah ben de onu beğendim , favoriledim indirime girer mi diye bir hafta bekleyeyim 😅
mirage333 Sinem-123 8 in 1 mi??? Bende ona karar vermistim. Stok yok diyor tum sitelerde . Sadece kirmizi rengi var
mrs_elisah badeninannesiii biz 2020 Aralık ayında 375 TL ye almıştık. Şuan fiyatları bilmiyorum ama 1 seneyi geçti zamlarla 2 katını geçmiştir 😥
Ftstss mirage333 ay ben geçen gün saatlik indirime denk geldim influncer sayesinde 147 TL’ye aldm yatağı 1 saat sonra otomatik olarak fiyatı 700 küsürlere çıktı ama tekrar indirime girecekmiş aynı yatak geçen sefer alamayanlar olmuş iptaller yüzünden mağdur çok olmuş vs trendyol yataşın kendi sayfasından favorilere eklerseniz belki aynı fiyata denk getirebilirsiniz
Betbetbet badeninannesiii ben yoykonun içerisine yataş twiny aldım henüz kullanmadık ama bir tarafı sert bir tarafı yumuşak
Sinem-123 mirage333 evet 8 in 1 anne yanı park beşiğini aldık gri istiyordum bende lacivert rengi kalmıştı onu aldım renge çok takılmadım