SeS2019 Gamzebzkrt01 her ikisinide kullandım aşırı siddetli isal ve gaz yaptı bende dısarı cıkmaya korkar oldum
Gamzebzkrt01 SeS2019 yapmayın ya decavit bende bir etki yapması yani iştah açması dışında ama sizin kötü olmuş
TekinSahra44 Gamzebzkrt01 ben hamleliğimin başından beri decavid kullanıyorum şuan 36 haftalık olduk son bir kutu kaldı onuda doğuma kadar kullanırım heralde hiç sorun yaşamadım çok şükür
Msl22 TekinSahra44 Balık hapi kullanmismiydiniz birine daha sormustum doktor decavit iyi değil diyip vermemiş ama 🤔
Aleynasvr Gamzebzkrt01 decavitte yan etki farketmedim hic ama gynefronu bir ay kullandım aşırı kabızlık yaptı ve afedersin ama tuvaletini simsiyah yaptim kokusundan da kendim tiksindim. Simdi değiştirdim başka kullanıyorum en azından koku ve kabızlığı biraz azalttı bu
Gamzebzkrt01 Aleynasvr sanırım bünye meselesi herkeste farklı etki yaratıyor iyi yapmışsınız değiştirmekle
Aleynasvr Gamzebzkrt01 evet canım onu bilemeyiz her ilaç herkese yan etkiyapacak diye bir şey yok denemeden bilemezsin dene. Ama özellikle mide rahatsızlığın varsa demir ilacını sabah değil gece yatarken iç cunku mideye dokunuyor bir de içtikten sonra 1 saat süt ve süt ürünleri tuketmemen gerek
TekinSahra44 Msl22 hayır kullanmadım doktorum gerek görmedi benim normalde bile vitaminlerim çok eksik çıkardı çok şükür hamileliğimden beri decavit kullanıyorum hep normal çıktı ve doktorum. İstersen. 7 ayında bırak dedi ben bırakmadım kullandım
Darkfairy Gamzebzkrt01 bana verdi doktprum gyno olanı ama yan etkisi olarak kaşıntım ve dışkıda çamur rengi ve salyalı oldu. İnan nideni bulandırmak istemem ama .. sonrası demir hapı alımını bıraktırdı şimdi doğal yollardan alıyorum. Zaten kullandığım folik asitin içinde yeterli miktarda var .
Nuraymehmet Gamzebzkrt01 gynoferon bugun basladim 20 dk snra istfra ettim doktoruma msj attm tok karna alabilcgm soyledi suan o kdr korkuorumki ayni seyi yasicam diye
Gamzebzkrt01 Nuraymehmet ben decavit dışında gynoferon daha başlamadım ama yorumlar bir iyi bir kötü olarak geliyor 😥 bende başladığım da herhangi kötü bir yan etki olursa doktoruma soracağım
Nuraymehmet Gamzebzkrt01 genelde kan ilaclari mide bulantisi yapabiliomus ac karna kotu olursanz tok karna kullanmayi deneyenlrsnz