Burcukose 10+3 haftalik hamileyim .Fakat inanilmaz grip oldum akşam test vermeye gideceğim fakat hamilelere serum vs takılıyor mu sorun olur mu kızlar yardım:(
Armess_loya Burcukose geçmiş olsun 🌸 ilaç vs. Verilmiyor ama serumu bilemem tedbir amaçlı gözlem altında olursunuz ihmal etmeyin acil şifalar 🌸
Seymanurrrr Burcukose bende 3 gün önce felaket şekilde grip oldum test sonucum negatif eklem yerlerimi biri balyozla kırıyo gibiydi agrıdan bütün gece agladım öyle söyleyim sadece parol kullandım günde 2 bardak ıhlamur ballı ve limonlu bir bardak zencefil bal limon sıcak su 2 bardak felan cay bir bardak tursu suyu bunları gün içine yaydım bide her akşam portakal kivi elma gibi meyve tabagı yaptım Hiç geçmeyecek sandım ama bugun 3. Gün cok şükür sadece hafif Bi öksürük bide burun akıntısı kaldı 19+6 haftalıgız bu arada belki size fikir olur cok geçmiş olsun
Armess_loya Burcukose kuzum tam detay bilemediğim için, yanlış yönlendirme yapmayayım, ama testi muhakak yaptır, duruma göre bazılarına kan sulandırıcı, parol vitamin vs. veriyorlar doktorun muhakak söyler zaten, çok geçmiş olsun 🌸
Burcukose Seymanurrrr çok teşekkür ederim seymanur hanım işin içine hamilelik girince daha ağır geciyor . Valla öyle böyle değil ağlayacak derecede ayaklarım ve kemiklerim ağrıyordu kelle paça yedim 😊öyle dediler doğru mu bilmiyorum ama azıcık daha iyiyim sanki