Asliii35 Her gün hadi bugün hissederim insallah diye geçiriyorum içimden 19+3deyiz tık yok ☺️ Sizler kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizin ilk hareketini?
Papatyamoms Asliii35 16+5 den sonra evet bunlar bebegimin haraketi diyebildim ondan önce de de arada oluyordu ama acaba demiştim sonra hergun olup rutine binince evet bu bebişim dedim şuan 19+4 uz ilk bebeğim ama kilo ve yağ da önemli bu konuda
Meddythemama Bende 12 de hissettim ama 1 kere oldu. Sık sık hissedebileceğim haftaları iple çekiyorum
Yeniievli Papatyamoms Zayıf olanlar daha çabuk hissediyor değil mi.bende zayıfım.ve karnım yok gibi şuan. Ama hareketlerini anlıyorum 17. hafta
Yeniievli ben 15 ten sonra hergün hissediyodum.hatta ultrasondada bebek çok hareketli görünüyodu.bayramda tatile gittik bebeğim birgün hiç hareket etmeyince çok korktum.acile gittik bebek aşapı inmiş iyiki gelmişsiniz dedi.iğne ve serumlarla dinlerek düzeldi çok şükür.
Zinnurwe Yeniievli benımde oyle dun gıttık bebek asagıda dedıler 12haftalıgım bı sorun oluyomu nasıl duzeldın
deletedmom734 Asliii35 ilk gebeliğinse ve göbek bölgende önceden biraz kilon varsa süre uzuyor ben 22.haftamda hissettim tam olarak
Asliii35 deletedmom734 kalçamda yağlanma var göbeğim hiç yoktu ilk bebeğimiz inşallah ben de tez vakitte hissedeyim artık ☺️
Papatyamoms Yeniievli genelde öyle diyorlar kuzum karındaki yağ dokusu çok olduğunda hissedilemiyormus
ebru_ecrin_demir 16+2 yiz yaklaşık 1 haftadır hissediyorum Zayıf anneler ve ikinci gebeliğini yaşayanlar daha erken hissediyor
deletedmom734 Asliii35 merak etme canım bir başladılarmı dur durak bilmiyorlar zaten :)) ben 25.haftadayım yüzeye yakın olduğunda nerdeyse dışardan bile hissediliyor vakit çok çabuk geçiyor...
Gamzeaykut 14 haftada hissettim elimle resmen tekmeledi ama bir kere oldu bi daha olmadı arada içimde hareket ettiğini hissediyorum tuhaf ve harika bir duygu. Birde acaba denize falan girdim yüzdum zararı olurmu yuzmenin hareket açısından acaba dr girebilirsin dedi ama bilemedim
Asliii35 Gamzeaykut yüzmenin faydası var doktor yasak demediyse Doğum eylemi kolaylaşıyor havuz değil Deniz olmalı tabi havuz enfeksiyon sonuçta
Gamzeaykut Asliii35 yok girebilirsin dedi denize girdim bayada yüzdum açıkçası sonra vicdan yaptım bişey olurmu dye daha 14 haftalik çünkü.teşekkür ederim😊