eminrduran ilk kez sezeryan la doğum olacak ama komple uyutulmak mi belden uyuşturmak mi Karar veremedim peki sizce hangisi
Anne_N eminrduran Bence belden uyuşturma. İlkinde öyle oldu. Çok rahat geçti. Her anı yaşadım hiç acı duymadım. Ameliyattan çıkıp odama gelince de sıfır acı. Bu süper birşey. Sonra uyuşukluk geçmeye başlayınca da ağrı kesici yapıyorlar. Çok fazla zorlanmıyorsun. Diğerinde narkozdan gözünü acı ile açıyorsun. O an kötü olmalı. Benim genel anestezi öneriliyor damar hastalığımdan dolayı. Yine de doktordan belden isteyeceğim. Bakalım ne olacak
Sinoooom eminrduran aşırı korkuyorum ama bende belden aşagı uyuşma taraftarıyım çünkü hem kendinde oluyorsun hem toparlanman kolay oluyor 🙏🏻 Tamamen uyuduğun da sonrası var kendine gelmen daha sonra toparlanman bebeğine bakman vs 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lulikli eminrduran belki daha önce ameliyat olmamış olsaydım genel isteyebilirdim ama genelin etkileri bende çok olumsuz oldu o yüzden spinal tercih edeceğim.
Melekkaplan19 eminrduran belden uyuşturma şiddetle tavsiye ederim ilk hamilliğimde öle oldu çık rahattım şimdi 5 gün sonra yine sezeryan olcam yine aynı şekilde belden uyuşturmalı olacak bebeğimi herkes görebiliyorum binevi normal doğum gibi her anına sahit oluyorsun
Villanelle Spinal bence. Çünkü hem doğum anına şahit olabiliyorsun, hem de tüm vücuda narkoz verilmiyor. Sadece beyin omurilik sıvısına veriliyor ve o bebeği etkilemiyor. Heyecan yaparım diye korkmayın, heyecan yaptığınızı anladıklarında sedasyon veriyorlar
Deletedmom_7156 eminrduran belden uyusturmali bebeğini görüyorsun hem çok güzel ve değişik bi Duygu 12 gün önce oldum iyiki belden olmuş diyorum
Melike-61 Deletedmom_7156 Bende büyük ihtimalle sezaryen olacağım omurgadan yapılan iğne biraz korkutuyor acı verici bişey mi
Kumsallina95 eminrduran ah sen mi benmi anestezi uzmanı bitti demese inanmiycam kız hiç hisetmedim yeminle tek korkum o igneydi ama gram acımadı ya
Kumsallina95 Melike-61 hiç değil canım iki gün önce ikinci sezeryanimi oldum ilki geneldi bu spinal doktor spinal dediği günden beri uyumamistim ama yeminle gram acımadı soğuk bir solüsyon sürdü zaten o iğneyi hisetmiyosun bitti dedi bumuydu korktuğum dedim çok rahattı yani
Deletedmom_7156 Melike-61 acitmiyor kuzum ama iğne korkun varsa açıyor benim iğne fobim olduğu için tirtir titredim hemsirelerbzor tuttu kan filan verirkende öyleyim çünkü
Melike-61 Deletedmom_7156 Normal iğneleri çok rahat oluyorum inşallah Buda öyle olur bide yapan kişiye bağlı sanırım eli hafif olduğu içinde acımamış olabilir
Kumsallina95 eminrduran inan ki herkes herşeyi diyor ama pozitif düsun o iğneyi vs düşünme sonuna odaklan benim gibi iğneden korkan kişi yaptıysa herkes yapar gram acı hisetmedim
Educator eminrduran özelde oldum. Solisyon sürdü ama bi işe yaramadı birdaha tövbe olmam. Bir de alanında en iyisiydi anestezi uzmanım 🥺 benim şansımdan galıba
miniktirtilim eminrduran ilkinde genel anestezi oldum. Spinal diye girmistim ama migrenim oldugu icin anestezi uzmani uygun görmedi. Ortalama 40 dk sonra ayildim tamamen. Ilk uyandığımda cok agrim vardi evet ama ayilir ayilmaz agri kesicimi yaptilar. 2.5 saat sonra ayaga hafifce destekle kalktim 4 saat sonra tamamen yurumeye basladim ufaktan. Ertesi güne hic biseyim yoktu. Suan tekrar gebeyim genel olacagim spinal ya da epidurali tercih etmeyecegim. Çünkü belimde bir fitik problemi var ve sol kalcamda sinir sıkışması var. Beyin ve sinir cerrahisi ve ortepedi dr asla belden igne vurdurmami istemiyor. Yani ömür boyu hep bel agrisi cekmek istiyorsan yinede sen bilirsin dediler. Riske atmak istemiyorum
Mehtapkz miniktirtilim merhaba canm bende ilk cocugumu spinal sezeryanla yaptm çok güzel geçti vs sonrası için yani şuan 3 sene oldu hala belim agrior ve fıtık çıktı belimde ayrıca sabahları yataktan kalkamıyorum o vurulan iğne yeri sanki kalıp gibi kasior beni sağa sola zor dönüyorum uyumak işkence kalk işkence gibi gelio bana acaba o iğneden mi kaynaklandi dersin birdah hamile kalıp dogurck olursam bende genel istyecegm vallhi sırtım çok agrior benim öncesinde hicbiseyim yoktu doktora gitmisligim bile yoktur yani
Zekiyeyldrm21 miniktirtilim bnde ilkinde spinal oldum hiç memnun kalmadım acı öyle yada böyle illaki oluyor. Bel ağrım kaldı şimdi 2. Gebeliğin belim çok ağrıyor
Educator miniktirtilim valla öyle ya da böyle o bel agrısı mutlaka oluyor. Ben 30 yıl boyunca hiç bel şikayeti olmamış biri olarak söylüyorum kalıcı olarak bel agrısı yapıyor. Ayrıca felç kalma riski var. Genel aneztezi candır🥰 ayrıca epiduralde de agrın oluyor agrı kesiciyle anında kesiliyor agrı