gvncaglaa Kızlar merhaba Folidoce folik asit hapından aldım, gebelik düşündüğüm için. Fakat doktor tavsiyesiyle değil. Eczaneye gittiğimde bundan önerdiler. Kullanan var mı ? Folik asitleri illaki doktorun mu vermesi gerekir ?
Hazelneva gvncaglaa gebelik planlaması yaptığımda vifolic folik asit önerdi doktorum tavsiye ederim 3 ay kullandım suan 5+6 hamileyim doktorum aynı folik asite devam ettiriyor
moom222 gvncaglaa bu folik asit bnde gbekikten bir ay önce kullandım doktorum onerei sorun yaşamadım tabi benm tüp bebekti ama. Onda bile bı kaç ay önceden vitamin. Başlanıyor
Cceyda Hayır doktorun önermesi gerekli değil ben bi düşük yaşadım ve doktorum eğer gebe kalmayı ve sağlıklı bi gebelik bebek düşünüyorsan gebe kalmadan önce kullan dedi yani gerek yok doktorun önermesine
Srdm Hayır illaki dokturun vermesi gerekmiyor bunları zaten sigorta karşılamıyor. Folidoce iyi ama regenesis max ı da bi araştır istersen içerisinde çok sayıda vitamin bulunuyor folik asitle birlikte bende gebelik düşündüğüm için kullanıyorum iki aydır memnunum
BETL0606 gvncaglaa bende folidoce kullandım canım. Eczaci tavsiye etmişti doktorumada sordum gayet iyi devam edebilirsin demişti.