2022bebeki Emelnurcakit Evet yaş sınırı var inşallah bunlara gerek kalmadan bebiş gelir yaşınız çok genç caninizi sikmayin😍
Ozlem2206 Emelnurcakit eşimde varikosel var babasındada varmış 3 çocuğu var bendede pcos var ve süpriz şekilde hamile kaldım eşime daha önce bunda çocuğa engel bişey yok ameliyatada gerek yok demişler zaten herhangi bi tedavi görmedik ikimizde
tam1anneadayi Emelnurcakit aynı sorunlar bizdede var bizimkisi varikosel degil ama neyden kaynaklandigini bilmiyoruz ileri hareket sayı morfoloji hepsinde sıkıntı var bendede pco var 2 senedir korunmasız iliski yapiyoruz ama olmuyo 2 hafta sonra falan aşılama yapacak doktor eşime femara emodex ve menopur 75 iğne verdi ayriyetten bizde propolis kullanıyoruz bakalım sonuç ne olacak 🤷♀️
Emelnurcakit tam1anneadayi bize özel hastanedeki bir doktor aşılama olmaz sizin için zaman kaybı direk tüp bebek dedi
tam1anneadayi Emelnurcakit birde sperm testini bi kaç hafta sonra tekrarlayin derim araştırma hastanesinde bizim ilk yaptirdigimiz yer sorun yok dedi özelde yaptırınca gerçek değerleri öğrendik maalesef
Emelnurcakit helezon_92 rahim filmini benim istemem yeterli mi yani doktora rahim filmi çektirmek istiyorum desem olur mu yoksa doktor mu önermeli bu zamana kadar gittiğim doktorlar istemedi de
helezon_92 Emelnurcakit biz ilk tüp bebek için başvurduğumuzda özel muaynede doktor istedi . Tüplerinde bir tıkanıklık var mı yok mu onu halletmeniz lazım sonrasında tüp bebeğe başlıcaz dedi. Filmden 2 ay sonra hamile kaldım. Rahim filminden sonra hamile kalanı da çok duydum . Ama tabi devlette sen istersen yaparlar mı bilmiyorum. Ama bir sorman bilgi almanda fayda var.
tam1anneadayi Emelnurcakit her doktor aynı şeyi söylemiyor bizim doktorumuz çok bilgili bi doktor ve bu şekilde sorunu olup aşılamayla çok fazla gebe kalan hastası var devlet hastanesinde çok fazla bi ücret talep etmiyorlar iyi bir doktir bulup aşılamayı denemenizi öneririm :)
Ceyda76 Esımde varıkosel vardı sayı hareketlılık cok düsuktu.Ameliyat oldu sperm sayısı 150 milyona cıktı Bende de hafıf duzeyde pkos var ıkı aydır klomen ovıtrelle duphaston fılan tutmadı bakalım