Eslemim34 Kızlar ben çiğköfte çok severim hafta da 3 4 kes yerim bazıları zararlı diyor hamilelik dönemin de sizce yemeliyim siz yiyor musunuz bugün baklava aşerdim onu da yiyeblr miymmm😂 korkuyorum ona zarar vermek istemiyorum
kahvesever__ Eslemim34 baklava bende çok Yedim ya halada yiyorum hiç birşey olmadığı çiğ köftede etsiz yiye bilirsin
Ahmetinannesi25 Eslemim34 baklavanın bir zararı olur mu bilmem ama şekeriniz varsa bir dilim d3 iyiyim vig köfte ben dün yedim dayanamadım ama midem çok fena yandı mideniz iyiyse az birşey yiyiyin
benimmdunyamm Eslemim34 çiğ köfte içinde et olmadığı sürece bir zararı yok baklava da şekeriniz yoksa yiyin malesef bende şeker var yiyemiyorum yine de ucundan alıyorum
Sedanur124 Eslemim34 Ayy bende Google bakıyorum inanma cidden ye gitsin kendimi hep şöyle teselli ediyorum yiyemediğim zaman ve ya az yediğim de Seda senden beter durumda olanlar da var onlar çocuk yaptı ya da eskilerde utanılırmış ya öyle yenilemezmiş çoğu şey onları getiriyorum aklıma eğer ki çok yersemde Seda senden kat kat kiloluları var onlara bişey olmuyosa bebekte sağlıklıysa tabi yine de abartmamak şartıyla çünkü fazlası diğer gıdalardan bebeğin vitamin almasına da engel olabilir belki şekerin yoksa mide yanman da yoksa ye yani amannn bi daha böyle iştahlı olmayabiliriz kendi adıma söylüyeyim hamile değilken yemek konusunda sıkıntı çekiyodum midem küçüktü şimdi bi yiyorum ohhh 😂😂 yarasın hemde ben değil bebek alsın kiloyu da 😂😂
MeyraRana Eslemim34 2 akşam da bir yerim 2 tane dürüm bide eşim her akşam şekerpare alıp getiriyor hani hiç bişiden kısıtlamadım canımın ne istediği varsa yiyorum.
kizininannesi Eslemim34 çip köfteyi etsiz yiyebilirsin baklavayı da yiyebilirsin sadece çok kilo yapabilir 😂 değilse başka zararı olacağını düşünmüyorum tabi şekerini falan yükseltebilir o ayrı
Eslemim34 Sedanur124 Yaa içimi rahatladın valla herşeyi yicem zaten 52 kiloyum hazır iştahım açıkken belki biraz kilo da alırım😂
Deletedmom72728 Eslemim34 yok yaa ne zarar vericek bende turuncu dometes humaso var onu aşeriyorum galiba 😟😟😟
Sedanur124 Eslemim34 aynen öyle ye gitsin boşverrrr 😂 ama tabi senin ve bebeğin sağlığında sıkıntı yoksa
0103qsf Eslemim34 ya Allah askina sekerin yoksa baklavanın ne zararı olabilir mis gbi baklava yenmez mi bi kilo bi seker yoksa ne sknti yapabilir 😀😀
Eslemim34 0103qsf Şeker yok da çok tatlı olduğu için bişi olur diye ilk gebelik de böyle oluyor herhalde😂
CansuDRY Eslemim34 Etsiz çiğköfte yiyorsunuzdur umarım. Diğeri tabii ki riskli. Baklava da sağlıksız, gereksiz, sırf şeker içerikli, kof kilo yapan bir yiyecek olduğu için canınız çektiğinde abartmadan yemelisiniz.
lilalilalila Eslemim34 İçinde et olmasa da tüm gün beklediği için bakteri üretebilir çiğköfte çok yemeyin. Baklava da suyunuzu azaltabilir ve şeker çok zararli. Her şeyi ölçülü yemek gerekiyor hele ki hamile iseniz.