2kizanasi Doktor kontrolüne gittikten sonra düşüyor sisteme bende çok beklemiştim ne zaman ki doktora gittim o zaman düşmüştü
2kizanasi Sezginshome Ben sağlık ocağında verdim diğer hafta doktora gidince düşmüştü sisteme. Sağlık ocağını arayıp Bi sorun
Meri3220 ecem11 gözükür canım ertesi gün 10dan sonra falan takip et sen ama işte Dr sisteme girmesine bağlı işte bazıları birkaç gün sonra giriyor sisteme 3 4 gün sonra gözüküyor sonuç çıkmış olsa bile
Haticeky ecem11 bende az once sonucumu öğrendim ama direkt hastanenin tahlil sonucu bölümünden ogrendim enabiza gec düşüyor
Haticeky ecem11 sende ogrenmek icin kan tahlilini hangi hastaneye gonderiyolarsa o hastanenin adini google yaz tahlil sonucu diye ordan ogrenebilirsin
MerveeD ecem11 canım salı günü sağlık ocagında kan ve idrar tahlılı verdım ıkısı de enabızıma dün düştü arayıp sonuclarımın coktıgı ı gelemeyecegımı söyledim telefondan bilgi verip ılac yazdı sagolsun aile hekımımız
Pcoslubiranne ecem11 Aile hekiminizin sizinle ilgilenen ebeyle görüşün eğer samimiyet varsa o bakip size söylesin.ben öyle yapiyorum.
[silindi] ecem11 laboratuvar kan sonucu yazıp google dan barkod numarasıyla baktim ben dün canım e nabıza bir gün sonra düştü
Villanelle Sağlık ocağı hangi devlet hastanesine bağlı ise o hastanenin sitesinde laboratuvar sonuçlarından da görebilirsiniz. Oraya daha erken düşüyor
ecem11 çok teşekkür ederim hanımlar yarın gelin dediler ama gebelik testim negatifse gitmek istemiyorum açıkcası o yüzden merak ettim