mugeaydin Merhaba anneler. 38+3 gün olduk bugün. 3 4 gündür aşırı derecede vücudumda kaşıntı vardı. Bugün doktora gittim. Gebeliğe bağlı dedi. Bu kaşıntı hiç iyi değil bebeğin kalbi durabilir bi anda, açılma varsa suni sancı verelim doğumu başlatalım dedi. Açılma hiç yok şu an. Suyun da az iki üç gün düşün eşinle karar ver suni sancı verelim dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bunları yaşayan var mı? Bir de Meryem ana otunu şimdi açılma yokken kullansam etkisi olur mu? Belki kendi açılır sancım kendi gelir diye düşünüyorum.
Tubatubazumra mugeaydin benim de 3 haftadir kasiniyo doktorum oyle bisey demedi bana ne demek kalbi durabilir test falan yaptı mı
Dilekmila mugeaydin Meryem ana otunu Doğum başlamadan koyuyormuşssunuz okunacak dualar var bi internetten bakın isterseniz. Açılma o çiçeğin açılmasıyla birlikte oluyormuş
Betlmrt mugeaydin Bende 39 haftalık oldum kollarımda ve bacaklarımda oluyor kaşıntı dr da birşey söylemedim yarın kontrolüm var bi sorun çıkar mı acaba 😕
mugeaydin Dilekmila çok araştırdım. Genellikle sancı başlayınca diyorlar ama ben şimdi sancım yokken koysam olur mu ki onu merak ettim belki deneyen etkisini gören vardır.
Cns_mry Benm komsnda da aynu sorun oldu. Ciğeri yaglıymıs kasıntı ondan oluyorms. Cok asırı kaşınıyordu. Ama o sezryn oldu 😐
mugeaydin Tubatubazumra Evet kan tahlilleri yaptı. Suyun da az bebeğin kalbi durabilir dedi. Ikı doktora gidiyorum normalde diğer doktorum yarın çalışıyormuş ona da gidicem yarın. Bakalım ne diyecek
Cns_mry mugeaydin canm netten de baktm smdi. Biraz abest kaçabılır ama acılmaya cınsel ılıskı cok yardmcı oluyormus. Birde yürüyüş. Ve hurma yemeyi önermişler
mugeaydin Cns_mry bunlar artık normal şeyler😉 yürüyüş yapıyorum zaten bugün de bol bol hurma yiyeyim bari belki iyi gelir
mugeaydin Betlmrt benim hiç durmadan kaşınıyor kolonya şişesiyle dolaşıyorum artık. Kasimaktan yaralar oluştu ve kırmızı lekeler var bende.
Cns_mry mugeaydin inş faydası olur nette acılmayla ılgılı cok yazı var acılma bekleyen annişlere önerilerde bukunmuslar bı bak istersen inş saglıkla alırsın bebişini canm .gelişmeden haberdar et merak ederm 😉😉